Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Επιχείρηση των ΕΚΑΜ στα Εξάρχεια! «Άδειασαν» κατάληψη και προσήγαγαν 60 αλλοδαπούς

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Επιχείρηση των ΕΚΑΜ στα Εξάρχεια! «Άδειασαν» κατάληψη και προσήγαγαν 60 αλλοδαπούς

Σε άντρο αλλοδαπών ληστών και κέντρο διακίνησης ναρκωτικών και λαθραίων τσιγάρων είχε μετατραπεί ένα κτίριο στην καρδιά των Εξαρχείων,  που τελεί εδώ και καιρό υπό κατάληψη από Μαροκινούς, Αλγερινούς και Αφγανούς!

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών παρακολουθούσαν επί μήνες το κτίριο στην οδό Αραχώβης 4, καθώς είχαν πληροφορίες ότι το χρησιμοποιούσαν αλλοδαποί ως ορμητήριο για να εξορμούν τις νύχτες στα Εξάρχεια και τις γύρω περιοχές, όπου έκαναν ληστείες σε καταστήματα και πεζούς, ενώ παράλληλα διακινούσαν χασίς και λαθραία τσιγάρα. Μάλιστα, ομάδες Αναρχικών είχαν προσπαθήσει να εκκενώσουν την συγκεκριμένη κατάληψη και να διώξουν από την περιοχή τους αλλοδαπούς κακοποιούς, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Αυτό το κατάφερε η Ασφάλεια Αθηνών με μια ευρείας κλίμακας επιχείρηση με την συνδρομή της ΕΚΑΜ. Οι πάνοπλοι αστυνομικοί εισέβαλαν χθες το πρωί στο υπό κατάληψη κτήριο και προσήγαν πάνω από 60 αλλοδαπούς οι οποίοι βρίσκονταν στο εσωτερικό του την στιγμή της εισβολής. Στην κατοχή τους και σε χώρους του κτιρίου βρέθηκαν πλήθος αυτοσχέδια σακουλάκια με ποσότητες χασίς, εκατοντάδες λαθραία τσιγάρα, μαχαίρια και ρόπαλα, τα οποία κατασχέθηκαν.

Οι αστυνομικοί εισέβαλαν και σε ένα διαμέρισμα στην οδό Βαλτετσίου που αποτελούσε κρησφύγετο των αλλοδαπών κακοποιών και βρήκαν πλήθος από γυναικείες τσάντες, τραπεζικές κάρτες και πορτοφόλια, τα οποία είχαν αρπάξει κατά καιρούς.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ