Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Ευχάριστα νέα! Η 8χρονη Αλεξία έπιασε το χέρι της μητέρας της!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ευχάριστα νέα! Η 8χρονη Αλεξία έπιασε το χέρι της μητέρας της!

Η 8χρονη Αλεξία, η οποία τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, δίνει ενθαρρυντικά δείγματα και η πορεία της υγείας της εξελίσσεται θετικά. Η μικρή άνοιξε τα μάτια και έπιασε το χέρι της μητέρας της, η οποία δεν φεύγει στιγμή από το πλευρό της.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, οι γιατροί του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» κατάφεραν να επαναφέρουν σταδιακά την 8χρονη, η οποία έδινε μάχη για τη ζωή της. Πλέον, φαίνεται πως ανταποκρίνεται σιγά-σιγά.

Φυσικά, η χαρά και η συγκίνηση των γονιών της μικρής είναι απερίγραπτη, ενώ στιγμή δεν έπαψαν να πιστεύουν πως το παιδί τους θα γίνει καλά, θα βγει απ’ την καταστολή και θα τα καταφέρει. Και η 8χρονη Αλεξία είναι μια μικρή μαχήτρια που δεν το βάζει κάτω. Μάλιστα, εντός της ημέρας αναμένεται και η ενημέρωση των ιατρών.

Κατά την τελευταία τους ενημέρωση, ήταν συγκρατημένα αισιόδοξοι για την εξέλιξη της υγείας της, με την κατάστασή να είχε κριθεί κρίσιμη αλλά σταθερή.

Στην τελευταία τους ενημέρωση ανέφεραν χαρακτηριστικά πως «η ασθενής Α.Σ. έχει χειρουργηθεί, όπως γνωρίζετε, για διαμπερές τραύμα εκ πυροβόλου όπλου και έχει υποβληθεί σε αποσυμπιεστική κρανιεκτομή (Δ) κροταφικής χώρας και ινιακής χώρας καθώς και σε αφαίρεση της βολίδος. Έκτοτε παραμένει διασωληνωμένη στη ΜΕΘ σε βαθιά καταστολή. Η κατάσταση και η πορεία της είναι σταθερή, η ενδοκράνιος πίεση με 24ωρη καταγραφή ελεγχόμενη και πρόκειται να υποβληθεί σε νέα απεικόνιση (Μαγνητική τομογραφία)».

Υπενθυμίζουμε ότι η 8χρονη Αλεξία τραυματίστηκε στο κεφάλι από την αδέσποτη σφαίρα 54χρονου. Ο 54χρονος -μετά την απολογία του- αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Πηγή: ipop.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ