Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Ηθοποιός κατέθεσε αγωγή κατά δύο αεροπορικών εταιρειών επειδή «σφηνώθηκε» το δάκτυλό του στο κάθισμα

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ηθοποιός κατέθεσε αγωγή κατά δύο αεροπορικών εταιρειών επειδή «σφηνώθηκε» το δάκτυλό του στο κάθισμα

Ως έναν πραγματικό «εφιάλτη» παρουσιάζει την πτήση του για το  Λος Άντζελες, στις 9 Σεπτεμβρίου ο  γνωστός ηθοποιός Stephen Keys, ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες, ανάμεσά τους το «Soul Plane» και το «Big Time Rush», στην αγωγή που κατέθεσε σε βάρος των εταιρειών American Airlines και SkyWest Airlines.

Ο ηθοποιός υποστηρίζει πως ταξίδευε στην πρώτη θέση όταν κάποια στιγμή σφηνώθηκε το μικρό δάκτυλο του χεριού του, σε μία μικρή οπή που δεν είχε δει ότι ήταν κάτω από το κάθισμα του, την ώρα που σήκωσε το υποβραχιόνιο, ψάχνοντας να βρει τη ζώνη ασφαλείας.

«Ο μηχανισμός ελατηρίου που είναι ενσωματωμένος μέσα σε αυτή την οπή στο υποβραχιόνιο άσκησε έντονη πίεση στο δάκτυλο του ενάγοντος, προκαλώντας αμέσως τραυματισμό, πρήξιμο και πόνο», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην αγωγή.

«Υπέφερα επί μία ώρα»

Ο ηθοποιός φώναξε αμέσως τις αεροσυνοδούς αλλά εκείνες δεν τα κατάφεραν. «Υπέφερα επί μία ώρα και έγινα θέαμα μέσα στο αεροπλάνο. Όλοι οι επιβάτες με κοιτούσαν. Ταπεινώθηκα», αναφέρει στην αγωγή του ο  Stephen Keys  και προσθέτει πως χρειάστηκε να μείνει με εγκλωβισμένο το δάκτυλό του, έως ότου καταφέρουν να του το βγάλουν από την τρύπα, ο μηχανικός της εταιρείας και ένας… πυροσβέστης.

Όσο χρόνο εκείνοι χρειάζονταν να βρουν τα κλειδιά για να απελευθερώσουν το μικρό δάκτυλο του, που άρχισε να πρήζεται, ο ηθοποιός αναφέρει ότι πονούσε και ένιωθε εξαιρετικά άσχημα που όλοι έβλεπαν την κατάστασή του.

«Δεν μπορώ να παίξω με τα παιδιά μου»

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρει στην αγωγή του ότι υπέφερε εβδομάδες μετά  ενώ δεν ήταν σε θέση να εκτελέσει τα καθήκοντα ρουτίνας, συμπεριλαμβανομένου του παιχνιδιού με τα παιδιά του.

Επιπλέον, ο  Stephen Keys ισχυρίζεται ότι το ατύχημα του προκάλεσε «συναισθηματικές διαταραχές» που δυσκολεύεται να ξεπεράσει.

Οι εκπρόσωποι των αεροπορικών εταιρειών πάντως δε θέλησαν να σχολιάσουν το περιστατικό αφού εκκρεμεί η αγωγή σε βάρος τους, αρκούμενοι να δηλώσουν πως «η άνεση και η ασφάλεια των επιβατών είναι η πρώτη τους  προτεραιότητα» και ανυπομονούν να επιλύσουν το θέμα που δημιουργήθηκε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ