Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

ΗΠΑ: Καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλακή γιατί απέκτησε παιδί με ανήλικο

NEWSROOM icon
NEWSROOM
ΗΠΑ: Καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλακή γιατί απέκτησε παιδί με ανήλικο

Η 28χρονη Μαρίσα Μόουρι καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλάκισης πριν από λίγες ημέρες, καθώς είχε σεξουαλικές επαφές με το 11χρονο αγόρι που φρόντισε και μάλιστα, απέκτησε παιδί μαζί του.

Έχουν περάσει έξι χρόνια από την σεξουαλική κακοποίηση του 17χρονου σήμερα θύματος, ενώ σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, τον κακοποιούσε για αρκετούς μήνες πριν μείνει έγκυος και αποκτήσει μαζί του έναν γιο τον Οκτώβριο του 2014.

Η Μόουρι είχε συχνές σεξουαλικές σχέσεις με το αγόρι, μέχρι που ο ανήλικος το είπε στην μητέρα του τρία χρόνια μετά. Ομολόγησε την σεξουαλική κακοποίηση του το 2017 και τότε η οικογένεια έκανε την καταγγελία στην αστυνομία, οδηγώντας στη σύλληψη της γυναίκας. Στη συνέχεια έγινε τεστ DNA στο παιδί της και επιβεβαιώθηκε ότι ο ανήλικος ήταν ο πατέρας.

Η δράστης προσελήφθη από την οικογένεια στις αρχές του 2014, μετά από σύσταση από συγγενή και μετά από λίγο διάστημα έγινε εσωτερική.

«Το παιδί τότε ήταν 11 ετών. Δεν ήταν καν έφηβος. Ποιος θέλει να βγει σε ραντεβού με έναν 17χρονο που έχει παιδί πέντε ετών; Η ζωή του έχει αλλάξει» δήλωσε η μητέρα του, Ναντίν Κάμπελ. Ο 17χρονος φροντίζει πλέον ο ίδιος τον γιο του, που είναι πέντε ετών.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ