Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Η διακαναλική ΣΥΝ…ΦΩΝΙΑ που έγινε «καφενειακός» καυγάς! (video)

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Η διακαναλική ΣΥΝ…ΦΩΝΙΑ που έγινε «καφενειακός» καυγάς! (video)

Ξέφυγε η διακαναλική συνέντευξη Τύπου της «ΣΥΝ…ΦΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ», και έγινε ρινγκ όταν ο εκπρόσωπος ενός από τα κόμματα που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο βγήκε από τα ρούχα του!

Ο εκπρόσωπος του «Ελληνικού Οράματος» επί περίπου ένα τέταρτο παρουσίαζε τις θέσεις του κόμματός του όταν ένας από τους εκπροσώπους των άλλων κομμάτων τον κάλεσε κάποια στιγμή να συντομεύει, προκαλώντας την οργή του. «Δεν κατάλαβα; Μισή ώρα θα μιλήσω… Έχω το 70% του ψηφοδελτίου» απάντησε με ένταση, «δεν υπάρχει κανένας κανονισμός, εγώ είμαι πρόεδρος κόμματος». Ο εκπρόσωπος της ΕΠΑΝ αποχώρησε αλλά η ένταση συνεχίστηκε.

«Δεν θα κάνουμε πίσω όσα καπελώματα και να φάμε» συνέχισε ο εκπρόσωπος του Ελληνικού Οράματος, διαπιστώνοντας πως «ο πατριωτικός χώρος είναι δυστυχώς κενός».

Η κλιμάκωση ήταν αναμενόμενη και έτσι η διακαναλική έγινε «καφενείο με εκφράσεις του τύπου «Θα φωνάξουμε τον μπόγια να σε μαζέψει», «εγώ είμαι πρόεδρος κόμματος», «είσαι αγράμματος και λες βλακείες», «μα τι παριστάνεις τώρα, τον εμπειρογνώμονα; Φωνάξτε τον μπόγια», «Βούλωσε το στόμα σου», «είσαι αγράμματος και ημιμαθής», «εμείς έχουμε το 70% των ψηφοφόρων, εσείς πόσους κατεβάζετε; Δεν σας ξέρει κανένας», «Μιλάς εσύ, που καπέλωσες τον αντιπρόεδρό μου!», «Εσύ δεν είσαι πρόεδρος κόμματος, είσαι ανεξάρτητος, φύγε από ‘δω!», «δεν ασχολούμαστε με πραιτοριανούς και νενέκους».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ