Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

«Η διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών προς την Ελλάδα από τον Α΄ και τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο μέσα από έγγραφα του Αρχείου του Υπουργείου Εξωτερικών»

NEWSROOM icon
NEWSROOM
«Η διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών προς την Ελλάδα από τον Α΄ και τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο μέσα από έγγραφα του Αρχείου του Υπουργείου Εξωτερικών»

Οι εκδόσεις Νεφέλη και ο IANOS διοργανώνουν συζήτηση, με αφορμή τη σχολιασμένη έκδοση αρχειακού υλικού με τίτλο «Η διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών προς την Ελλάδα από τον Α΄ και τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο μέσα από έγγραφα του Αρχείου του Υπουργείου Εξωτερικών», σε επιλογή-επιμέλεια-σχολιασμό του Άρη Ραδιόπουλου.

Θα μιλήσουν οι:

Σία Αναγνωστοπούλου καθ. Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου-βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-πρ. αναπλ. Υπουργός Εξωτερικών και αναπλ. Υπουργός Παιδείας Γιώργος Κουμουτσάκος αναπλ. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη-αρμόδιος για τη Μεταναστευτική Πολιτική Στέλιος Περράκης ομ. καθ. του Παντείου Πανεπιστημίου-πρ. πρέσβυς-μόνιμος αντιπρόσωπος της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης-διευθ. Ευρωπαϊκού Κέντρου Έρευνας και Κατάρτισης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και Ανθρωπιστικής Δράσης, Έδρα Unesco «Δημοκρατία, Δικαιώματα του Ανθρώπου και Ειρήνη» Άρης Ραδιόπουλος διπλωμάτης-συγγραφέας του βιβλίου. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Γιάννης Ψαρόπουλος δημοσιογράφος-γεν. γραμματέας της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου. Η εκδήλωση θα προβάλλεται ζωντανά στο ianos.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ