Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Η Ιταλική Μαφία επικήρυξε αστυνομικό σκύλο(!) με 5.000€

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Η Ιταλική Μαφία επικήρυξε αστυνομικό σκύλο(!) με 5.000€

Στο «μάτι της Μαφίας» έχει μπει ένας αστυνομικός για την ακρίβεια ο Πότσο! Ενας αστυνομικός σκύλος συγκεκριμένα, που υπηρετεί στην ιταλική αστυνομία και έχει ως καθήκον του τον εντοπισμό ναρκωτικών ουσιών!

Το πανέξυπνο και ικανότατο Τζακ Ράσελ, ηλικίας εννέα ετών, όπως λένε οι χειριστές του έχει καταγράψει πολλές επιτυχίες στο βιογραφικό του και αυτός είναι και ο λόγος που η ιταλική Μαφία το επικήρυξε με 5.000 ευρώ.

Ο Πότσο μέχρι στιγμής έχει ανακαλύψει περισσότερους από δύο τόνους ναρκωτικών, προκαλώντας ζημιές εκατομμυρίων ευρώ στους μαφιόζους της Καμόρα. Ο πρώτος ιδιοκτήτης του Πότσο ήταν ένας γιατρός που έμενε κοντά στο γήπεδο του Σάο Πάολο αλλά το ζώο κατέληξε στην αστυνομία επειδή ο γιος του ιδιοκτήτη αποδείχτηκε αλλεργικός στους σκύλους και δεν μπορούσαν να το κρατήσουν.

Το όνομά του το πήρε από παρατσούκλι που χρησιμοποιείται για τον παίκτη της Νάπολι Εζεκιέλ Λαβέτσι. Οπως σημειώνουν οι «Times», το προηγούμενο διάστημα η Μαφία είχε επιχειρήσει να τον δηλητηριάσει με φόλες, ενώ ορισμένες φορές επιστράτευσε ακόμα και σκύλες που τοποθετούσε κοντά σε ναρκωτικά με την ελπίδα να αποσπάσουν την προσοχή τού, κατά τα άλλα, πιστού επαγγελματία Πότσο.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ