Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Η κακοκαιρία πλήττει τη… Δικαιοσύνη! Η βροχή μπαίνει στις δικαστικές αίθουσες

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Η κακοκαιρία πλήττει τη… Δικαιοσύνη! Η βροχή μπαίνει στις δικαστικές αίθουσες

Προετοιμασμένοι για… όλα θα πρέπει να  είναι , τις ημέρες των έντονων βροχοπτώσεων, όσοι έχουν προγραμματισμένες υποθέσεις, στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Κυρίως όμως θα πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με αδιάβροχα και μπότες αν θέλουν να μη βραχούν από τα νερά της  βροχής  που μπαίνει σε κάποιες από τις δικαστικές αίθουσες.

Δίκες με κουβάδες

Με κουβάδες προσπαθούν να σώσουν την κατάσταση οι  δικαστικοί υπάλληλοι οι οποίοι άλλωστε ακούν και τις διαμαρτυρίες των διαδίκων και των δικηγόρων οι οποίοι συχνά  αγανακτούν από αυτή την κατάσταση. Οι δικαστικοί υπάλληλοι αναγκάζονται μάλιστα να μεταφέρουν τους κουβάδες από αίθουσα σε αίθουσα, μπροστά στους έκπληκτους πολίτες  οι οποίοι περιμένουν καρτερικά να ξεκινήσει η  δίκη τους.

Οι φωτογραφίες  από το Γ΄ Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας , στις οποίες «φιγουράρει» ο κουβάς,  μπροστά στα εδώλια των κατηγορουμένων, αποτελούν  αδιάψευστο μάρτυρα  της εικόνας που συνάντησαν στις 25 Ιανουαρίου όσο έτυχε να βρεθούν εκεί.

Οι πιο παρατηρητικοί  πάντως  δεν άργησαν να θυμηθούν πως ο ίδιος κουβάς ήταν και πριν από περίπου 7 μήνες  στην ίδια αίθουσα, όταν ξέσπασε μία από τις καλοκαιρινές μπόρες, στις  15 του περασμένου Ιουνίου.

Πέφτουν τα τούβλα

Οι βροχές και οι πρόσφατες χιονοπτώσεις όμως  άφησαν  τα σημάδια τους και στο Δικαστικό Μέγαρο Πολυγύρου Χαλκιδικής όπου άρχισαν να ξεκολλούν από την πρόσοψη του κτιρίου  τα κόκκινα διακοσμητικά τούβλα και να πέφτουν στο έδαφος. Τοποθετώντας κώνους και κορδέλες,   μπροστά από τον εξωτερικό τοίχο, συνεργεία του Δήμου προσπάθησαν να αποτρέψουν την πρόσβαση στους πολίτες για να αποφευχθούν ατυχήματα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ