Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Η νύφη το ‘σκασε και πήγε… να ψηφίσει! (BINTEO)

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Η νύφη το ‘σκασε και πήγε… να ψηφίσει! (BINTEO)

Έκλεψε την παράσταση, κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας στο 3ο Γυμνάσιο Λειβαδιάς η χαμογελαστή νύφη που έφτασε, φορώντας το νυφικό της στις κάλπες.

Τι κι αν οι  εκλογές συνέπεσαν με τον προγραμματισμένο εδώ και καιρό γάμο της, η Κατερίνα, όπως δήλωσε, δεν σκέφτηκε ούτε για μία στιγμή να μην πάει να ψηφίσει!

Έτσι, λοιπόν, αμέσως μετά την τέλεση του μυστηρίου στην εκκλησία, δεν έχασε ούτε λεπτό. Συνοδευόμενη από οικογενειακή της φίλη που της κρατούσε την …ουρά του νυφικού και έχοντας τον σύζυγό της να την περιμένει, έξω από το κτίριο του Γυμνασίου, η Κατερίνα μπήκε στο εκλογικό τμήμα, δέχτηκε τις ευχές του δικαστικού αντιπροσώπου και των μελών της εφορευτικής επιτροπής και κατευθύνθηκε στο παραβάν για να πράξει το εκλογικό της καθήκον.

Μίλησε μάλιστα και στο stereanews.gr δηλώνοντας τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της που είχε ψηφίσει πριν το γάμο, πανευτυχείς. Δεν αποκάλυψαν βέβαια τι ψήφισαν ενώ αποχώρησαν για να μην καθυστερήσουν στο γλέντι του γάμου τους που έπρεπε να ξεκινήσει.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ