Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Η ποινική δίωξη στον Κέβιν Σπέισι και η αινιγματική απάντηση του ηθοποιού στα social media (BINTEO)

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Η ποινική δίωξη στον Κέβιν Σπέισι και η αινιγματική απάντηση του ηθοποιού στα social media (BINTEO)

Έναν χρόνο μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου, που του στοίχισε -εν πολλοίς- την καριέρα του και έναν εμβληματικό ρόλο ως πρόεδρος των ΗΠΑ στην πετυχημένη σειρά House of Cards, ο Κέβιν Σπέισι βρίσκεται αντιμέτωπος με επίσημο κατηγορητήριο για σεξουαλική επίθεση σε έφηβο, το οποίο συνέταξε η Εισαγγελία της επαρχίας Cape and Islands, της Μασσαχουσέτης.

Ο Κέβιν Σπέισι καλείται να απολογηθεί για τις καταγγελίες μίας μητέρας, ονόματι Heather Unruh, η οποία υποστηρίζει ότι ο 18χρονος γιος της, δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από τον διάσημο ηθοποιό σε μπαρ στην περιοχή Nantucket. Όπως ανακοίνωσε ο εισαγγελέας της επαρχίας Cape and Islands, Michael O’Keefe, ο Κέβιν Σπέισι θα πρέπει να εμφανιστεί στις 7 Ιανουαρίου στο δικαστήριο και να δώσει τη δική του εκδοχή για τις καταγγελίες που στοιχειοθετήθηκαν.

Η αστυνομία του νησιού ερευνούσε από τον Νοέμβριο του 2017 αυτήν την επίθεση, αφού η μητέρα του αγοριού κατήγγειλε τον ηθοποιό, σε μια συνέντευξη Τύπου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, που επικαλείται τον τοπικό εισαγγελέα Μάικλ Ο’Κίφι, η κατηγορία σε βάρος του πολυβραβευμένου ηθοποιού πρόκειται να απαγγελθεί επισήμως στις 7 Ιανουαρίου. Όταν το κίνημα #MeToo άρχισε να παίρνει διαστάσεις, ο Σπέισι κατηγορήθηκε από πολλούς άνδρες για σεξουαλική παρενόχληση και επιθέσεις όταν ήταν ανήλικοι και η καριέρα του στο Χόλιγουντ φαίνεται ότι καταρρέει.

Το γραφείο του εισαγγελέα του Ναντάκετ απέφυγε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για την υπόθεση αυτή.

«Είδατε τον θάνατό μου… Με είδατε όμως να πεθαίνω;»

Την ίδια ώρα, ωστόσο, ο Κέβιν Σπέισι «σπάει την σιωπή» του και με ένα βίντεο στα social media δείχνει… έτοιμος να επιστρέψει δριμύτερος. Είναι οι πρώτες του αναρτήσεις στο Facebbok μετά την θύελλα που «ξεσήκωσαν» οι αποκαλύψεις εναντίον του για σεξουαλική παρενόχληση.

Στο βίντεο ουσιαστικά υποδύεται τον Frank Underwood, του House of Cards, το οποίο τον… πέθανε και ολοκληρώθηκε χωρίς εκείνον. «Είδατε τον θάνατό μου. Με είδατε όμως να πεθαίνω;» αναρωτιέται αινιγματικά ο ηθοποιός.

Αναλυτικά στο βίντεο λέει: «Ξέρω τι θέλετε. Ω, σίγουρα, μπορεί να προσπάθησαν να μας χωρίσουν, αλλά αυτό που έχουμε είναι πολύ δυνατό, πολύ ισχυρό. Άλλωστε, έχουμε μοιραστεί τα πάντα εσείς κι εγώ. Σας είπα τα πιο βαθιά κρυμμένα και τα πιο σκοτεινά μυστικά μου. Σας έδειξα ακριβώς για τι είναι ικανοί οι άνθρωποι. Σας σόκαρα με την ειλικρίνειά μου, αλλά κυρίως σας προκάλεσα και σας έκανα να σκεφτείτε. Και με εμπιστευτήκατε, παρά το ότι ξέρατε ότι δεν έπρεπε. Οπότε δεν τελειώσαμε ό, τι κι αν λέει ο καθένας»…

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ