Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Η.Π.Α: Τρομοδέματα σε Ομπάμα, Κλίντον και CNN

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Η.Π.Α: Τρομοδέματα σε Ομπάμα, Κλίντον και CNN

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης βρίσκονται οι ΗΠΑ καθώς εντοπίστηκε  εκρηκτικός μηχανισμός στην αλληλογραφία του ζεύγους Κλίντον καθώς και ύποπτο δέμα με παραλήπτη τον πρώην πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Μυστικής Υπηρεσίας, τα δέματα αυτά απευθύνονταν σε «πρόσωπα που προστατεύονται» από την υπηρεσία. Το ένα είχε σταλεί στην κατοικία της Κλίντον στην κομητεία Γουεσττσέστερ της Νέας Υόρκης και εντοπίστηκε την Τρίτη ενώ το δεύτερο, με παραλήπτη τον Ομπάμα, βρέθηκε νωρίς σήμερα το πρωί.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την εφημερίδα New York Times, η συσκευή που βρέθηκε κοντά στο σπίτι του πρώην προέδρου Μπιλ Κλίντον και της συζύγου του, στα προάστια της Νέας Υόρκης, είναι παρόμοια με εκείνη που είχε τοποθετηθεί σε ένα γραμματοκιβώτιο έξω από το σπίτι του Τζορτζ Σόρος στις αρχές της εβδομάδας.

Εν τω μεταξύ, ύποπτο δέμα εστάλη και στον Λευκό Οίκο, ενώ εκκενώθηκαν τα γραφεία της TimeWarner, όπου στεγάζεται το δίκτυο CNN, σύμφωνα με αναρτήσεις δημοσιογράφων του στο Twitter. Η αστυνομία της Νέας Υόρκης επιβεβαίωσε ότι εντοπίστηκε ύποπτο δέμα στα γραφεία, ωστόσο ανέφερε ότι δεν είναι σαφές το κατά πόσον το δέμα αυτό είναι παρόμοιο με τα άλλα.

Πηγή: karfitsa.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ