Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Θεοδωρικάκος: Υλοποιούμε  το όνειρο της απομάκρυνσης των φυλακών Κορυδαλλού!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Θεοδωρικάκος: Υλοποιούμε  το όνειρο της απομάκρυνσης των φυλακών Κορυδαλλού!

Το δημαρχείο Κορυδαλλού επισκέφθηκε το μεσημέρι, ύστερα από πρόσκληση του Δημάρχου, Νίκου Χουρσαλά, ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ο Δήμαρχος Κορυδαλλού, Νίκος Χουρσαλάς τον ευχαρίστησε για την στενή συνεργασία που έχουν και του έθεσε τα προβλήματα που έχει ο Δήμος.  Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε ο κ. Χουρσαλάς στην εξαγγελία του πρωθυπουργού για απομάκρυνση των φυλακών Κορυδαλλού, επισημαίνοντας ότι αποτελεί πάνδημο αίτημα.

Στη συζήτηση που έγινε, ετέθη και το πρόβλημα της παραβατικότητας που υπάρχει στην περιοχή του Σχιστού.

Ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος μετέφερε στον δήμαρχο και στους δημοτικούς συμβούλους το μεγάλο προσωπικό ενδιαφέρον του πρωθυπουργού για την περιοχή, το οποίο αποτυπώνεται με τη δέσμευσή του για απομάκρυνση των φυλακών.

Όνειρο ζωής για όλους τους κατοίκους

Στις δηλώσεις του ο κ. Θεοδωρικάκος, μεταξύ άλλων, είπε ότι η απομάκρυνση των φυλακών αποτελεί όνειρο ζωής για όλους τους κατοίκους της περιοχής. «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη κάνει πράξη κάτι που φάνταζε όνειρο για το κατοίκους του Κορυδαλλού» επισήμανε.

Είπε χαρακτηριστικά:

«Η περιοχή όλες αυτές τις δεκαετίες έχει βελτιωθεί πάρα πολύ, αυτή είναι η αλήθεια και η πραγματικότητα και έχουν συνδράμει όλες οι Κυβερνήσεις σε αυτόν τον τομέα όπως έχουν συνδράμει και όλες οι προηγούμενες δημοτικές αρχές, αλλά αυτή η Κυβέρνηση με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη κάνει πράξη κάτι που το ονειρευόμασταν χρόνια και δεν πιστεύαμε ότι μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Η δέσμευσή του θεωρώ ότι είναι απόλυτη, θα το δούμε να γίνεται πράξη». 

Τέλος ο κ. Θεοδωρικάκος εξήρε τη στάση των δημοτικών παρατάξεων και το πνεύμα συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί στο δήμο με στόχο την επίλυση των προβλημάτων επ’ ωφελεία των πολιτών.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ