Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: «Ραντεβού» των νέων δικηγόρων της Ευρώπης στην 59η Διεθνή Σύσκεψη των Προέδρων της ELSA

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Θεσσαλονίκη: «Ραντεβού» των νέων δικηγόρων της Ευρώπης στην 59η Διεθνή Σύσκεψη των Προέδρων της ELSA

Τη νέα γενιά των νομικών και δικηγόρων της Ευρώπης θα φιλοξενήσει για τέσσερις μέρες η Θεσσαλονίκη. Η ELSA -ο μεγαλύτερος μη πολιτικός και μη κερδοσκοπικός οργανισμός Νέων Νομικών στην Ευρώπη, με πάνω από 50.000 ενεργά μέλη- θα πραγματοποιήσει στη Θεσσαλονίκη, από τις 28 Αυγούστου μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου 2019, τη 59η Διεθνή Σύσκεψη των Προέδρων του Δικτύου της. Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει το παράρτημα Θεσσαλονίκης της ELSA, ένα από τα 370 παραρτήματα/σωματεία του δικτύου.

Οι πενήντα επικεφαλής των παραρτημάτων της μεγαλύτερης οργάνωσης νέων νομικών και δικηγόρων στον κόσμο θα διαβουλευθούν για τις σύγχρονες προκλήσεις γύρω από τον Οργανισμό και την νομική επιστήμη στον δυτικό κόσμο, θα ενημερωθούν και θα σχεδιάσουν τη στρατηγική διοίκησης του Οργανισμού για τον επόμενο χρόνο. Μέσα από workshops και trainings θα αναπτύξουν τα soft skills τους στη διοίκηση των ανθρωπίνων πόρων, την οικονομική διαχείριση, τον δημόσιο λόγο.

«Στόχος μας είναι η διοργάνωση ενός συνεδρίου με υψηλό ακαδημαϊκό ποιόν, η φιλοξενία ενός από τα μεγαλύτερα πολιτιστικά events για την πόλη, με έντονη αλληλεπίδραση πολιτισμών από όλη την Ευρώπη, καθώς και να φέρουμε στην πόλη της Θεσσαλονίκης τη διεθνή συζήτηση πάνω στη συγκεκριμένη θεματική του συνεδρίου μας», αναφέρεται σε ανακοίνωση της ELSA Thessaloniki.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ