Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Ιρακινός με ψυχολογικά προβλήματα απέδρασε από το Κρατικό της Νίκαιας

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ιρακινός με ψυχολογικά προβλήματα απέδρασε από το Κρατικό της Νίκαιας

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ελληνική Αστυνομία μετά το νέο περιστατικό απόδρασης κρατουμένου -μάλιστα με πολύ σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και επιθετική συμπεριφορά- αυτή τη φορά από το Νοσοκομείο της Νίκαιας. Πρόκειται για έναν 28χρονο από το Ιράκ που κατάφερε να το σκάσει από το νοσοκομείο χωρίς να τον αντιληφθούν οι φρουροί!

Ο 28χρονος στο διάστημα της κράτησής του έχει προκαλέσει σοβαρά επεισόδια μέσα σε αστυνομικά τμήματα. Στο Τμήμα Πετρούπολης επιχείρησε να βάλει φωτιά μέσα στο κρατητήριο, ενώ στο Τμήμα του Χαϊδαρίου, όπου τον μετέφεραν οι αστυνομικοί, προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές. Μετά τις εκρήξεις του αποφασίστηκε -όπως προβλέπεται- να εξεταστεί από ειδικό γιατρό. Ετσι οδηγήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Νίκαιας.

Πήδηξε από τον πρώτο όροφο

Εκεί οι γιατροί που τον εξέτασαν έκριναν ότι πρέπει να νοσηλευτεί και εισήχθη στην ψυχιατρική κλινική, που βρίσκεται στον πρώτο όροφο του κτιρίου. Αργά το απόγευμα της Τρίτης εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι δεν ήταν δεμένος, άνοιξε το παράθυρο του θαλάμου, πήδηξε από τον πρώτο όροφο και εξαφανίστηκε…

Από τη στιγμή που έγινε αντιληπτή η απόδραση, οι αστυνομικοί τον αναζητούν με έμφαση τη δυτική Αττική χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Ιρακινός φορούσε μαύρο τζιν παντελόνι και άσπρη μπλούζα, ενώ κρατούνταν ώσπου να φτάσει η ημέρα της απέλασής του. Είναι η δεύτερη απόδραση κρατουμένου αυτόν τον μήνα μετά την ομαδική των έξι αλλοδαπών που είχε συμβεί στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αλλοδαπών, επί της οδού Πέτρου Ράλλη.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ