Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Κατατέθηκε η πρόταση μομφής κατά Π. Πολάκη που… έγινε πρόταση ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση! (video)

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Κατατέθηκε η πρόταση μομφής κατά Π. Πολάκη που… έγινε πρόταση ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση! (video)

Οι προθέσεις ήταν ξεκάθαρες με το βίντεο που ανάρτησε η Νέα Δημοκρατία στον επίσημο λογαριασμό του κόμματος.

Λίγα λεπτά μετά ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβηκε στο βήμα και με μία κατά μέτωπον επίθεση τόσο στον πρωθυπουργό όσο και στον Παύλο Πολάκη καταθέτοντας την πρόταση μομφής εναντίον του δεύτερου, για λογαριασμό της Νέας Δημοκρατίας.

Να πούμε πως όλα ξεκίνησαν με την επίθεση του Π. Πολάκη εναντίον του υποψήφιου ευρωβουλευτή με την ΝΔ, Στέλιου Κυμπουρόπουλου.

Ο αρχηγός της ΝΔ, στην ομιλία του αναφέρθηκε στον Νίκο Φίλη, ο οποίος δημοσίως είχε «αδειάσει» τον Παύλο Πολάκη, αλλά και στους ανεξάρτητους βουλευτές που συντάχθηκαν πρόσφατα με την κυβέρνηση.

«Το ερώτημα λοιπόν αφορά εσάς, αγαπητοί συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ. Είστε κι εσείς Πολάκηδες; Γιατί αυτό τελικά θα φανεί από την κοινοβουλευτική διαδικασία που αρχίζει σήμερα. Θα σας το πω όπως το αισθάνομαι, κύριοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Νομίζω ότι και εσείς αξίζετε καλύτερα…» είπε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της ΝΔ.

Ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στην Ξάνθη όμως έχει ήδη ανακοινώσει πως θα μετατρέψει την πρόταση μομφής εναντίον του Παύλου Πολάκη σε πρόταση ψήφου εμπιστοσύνης για την κυβέρνηση κάτι που έγινε με την ανακοίνωση από τον αντιπρόεδρο της Βουλής, Νικήτα Κακλαμάνη.

Σύμφωνα με την διαδικασία, η συζήτηση θα ξεκινήσει την Τετάρτη και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή με την διαδικασία παροχής ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ