Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Καυγάς Βελόπουλου-Στάη με το… καλημέρα!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Καυγάς Βελόπουλου-Στάη με το… καλημέρα!

Στην εκπομπή Open Mind με την Έλλη Σταη ήταν καλεσμένος ο ευρωβουλευτής του κόμματος «Ελληνική Λύση», Κυριάκος Βελόπουλος. Αφού διαμαρτυρήθηκε αρχικά στην παρουσιάστρια που άργησαν να τον «βγάλουν» στον αέρα, συνέχισε να μιλά με επιθετικό και αδιάλλακτο ύφος χωρίς να φαίνεται πρόθυμος να απαντήσει στις ερωτήσεις της κ. Στάη.

Εν συνεχεία η Ελλη Στάη του ζήτησε να τοποθετηθεί σχετικά με τη δήλωση Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος ανέφερε ότι τα ακροδεξιά κόμματα όπως η «Ελληνική Λύση» και η «Χρυσή Αυγή» πρέπει να αποκλειστούν από τη Βουλή. Εκεί υπήρξε η πρώτη ένταση καθώς η Ελλη Στάη ζήτησε από τον Κυριάκο Βελόπουλο να μην τους… μαλώνει και να μην τους κάνει υποδείξεις.

Η κατάσταση κλιμακώθηκε όταν η γνωστή παρουσιάστρια του ζήτησε να τοποθετηθεί για την δήλωσή που είχε κάνει, λέγοντας «τα πολύ ναζιστικά με βρίσκουν αντίθετο».

Ο Κυριάκος Βελόπουλος ισχυρίστηκε ότι η Έλλη Στάη  κάνει προπαγάνδα με κομμένες φράσεις του, με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να αντιδράσει και εκείνος να αποχωρήσει  από το πλατό.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ