Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Καυγάς μυστήριο στα ΚΤΕΛ. Το θύμα αρνήθηκε να αποκαλύψει τα αίτια και το όνομα του δράστη!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Καυγάς μυστήριο στα ΚΤΕΛ. Το θύμα αρνήθηκε να αποκαλύψει τα αίτια και το όνομα του δράστη!

Εμβρόντητοι έμειναν οι επιβάτες και το προσωπικό των ΚΤΕΛ στη Λάρισα, 15 λεπτά πριν από τις 12 το χθες μεσημέρι, όταν είδαν στο χώρο αναμονής μια 45χρονη γυναίκα η οποία ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί σε λεωφορείο με προορισμό την Αθήνα να δέχεται άγρια επίθεση από έναν 60χρονο άνδρα που άρχισε να την ξυλοκοπεί αλύπητα!

Οι αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως τα χτυπήματα ήταν τόσο γρήγορα και δυνατά που η γυναίκα, όχι μόνο δεν πρόλαβε να αντιδράσει αλλά ούτε και να προφυλαχτεί. Από τα ουρλιαχτά της σηκώθηκε στο πόδι ολόκληρο το ΚΤΕΛ και,  όσο κι αν κάποιοι προσπάθησαν φωνάζοντας να εμποδίσουν τον 60χρονο, δεν τα κατάφεραν αφού ήταν αποφασισμένος να της κάνει κακό.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο onlarissa.gr στέλεχος των υπεραστικών λεωφορείων της Λάρισας που ήταν μπροστά στο περιστατικό, ο σταθμάρχης ειδοποίησε άμεσα το αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Όμως, ο 60χρονος είχε προλάβει να γίνει καπνός.

Η 45χρονη δεν θέλησε να δώσει έκταση στο περιστατικό και δεν θέλησε να αποκαλύψει στους αστυνομικούς τα στοιχεία του 60χρονου. Ακόμα κι όταν εκείνοι την ρώτησαν σχετικά για την μεταξύ τους σχέση, η γυναίκα προτίμησε να επιβιβαστεί στο λεωφορείο και να αναχωρήσει κανονικά για την Αθήνα σαν να μην είχε συμβεί το παραμικρό.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ