Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

ΚΙΝΑΛ: «Παρών» στις βουλευτικές και ο Νίκος Ανδρουλάκης

NEWSROOM icon
NEWSROOM
ΚΙΝΑΛ: «Παρών» στις βουλευτικές και ο Νίκος Ανδρουλάκης

Το κορυφαίο στέλεχος του Κινήµατος Αλλαγής επισηµαίνει ότι προτίθεται σε συνεννόηση µε τη Φώφη Γεννηµατά να αναλάβει ρόλο ευθύνης µε στόχο την τρίτη διερευνητική εντολή για το ΚΙΝΑΛ στις προσεχείς εθνικές εκλογές. Σύµφωνα µε πληροφορίες, µία εκδοχή είναι να κατέβει στη 12η τιµητική θέση του Επικρατείας – κάτι που έκανε στο παρελθόν το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Κώστας Λαλιώτης.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους χιλιάδες πολίτες που µε στήριξαν στις ευρωπαϊκές εκλογές και να τους διαβεβαιώσω ότι όχι µόνο δεν θα προδώσω την εµπιστοσύνη τους, αλλά θα αγωνιστώ µε όλες µου τις δυνάµεις για ένα καλύτερο αποτέλεσµα της δηµοκρατικής παράταξης στις εθνικές εκλογές» τόνισε χθες χαρακτηριστικά ο νεοεκλεγµένος ευρωβουλευτής, ο οποίος σε κάθε περίπτωση θα συµµετάσχει στις περιοδείες του ΚΙΝΑΛ ανά την Ελλάδα.

Η Χαριλάου Τρικούπη επιβεβαιώνει ότι όλα τα κορυφαία στελέχη θα είναι στην πρώτη γραµµή της µάχης και ότι µέσα στο Σαββατοκύριακο η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ θα έχει διαδοχικές συναντήσεις µε τον Γιάννη Σγουρό και τον Παύλο Γερουλάνο, που πρωταγωνίστησαν στην αυτοδιοκητική αναµέτρηση του πρώτου γύρου εξασφαλίζοντας ενισχυµένα διψήφια ποσοστά.

Παρών στην προσπάθεια θα είναι και ο Γιώργος Καµίνης, που δεν αποκλείεται να κατέβει υποψήφιος και στις εθνικές εκλογές – αν και οι πληροφορίες λένε ότι θα επιστρέψει στα πανεπιστηµιακά του καθήκοντα. Η κυρία Γεννηµατά θα έχει τετ α τετ και µε τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος ακούγεται όλο και πιο έντονα ότι θα τεθεί επικεφαλής στο Επικρατείας

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ