Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Κτηματομεσίτρια εξαπάτησε πολίτες που έψαχναν σπίτι

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Κτηματομεσίτρια εξαπάτησε πολίτες που έψαχναν σπίτι

Στα «δίχτυα» κτηματομεσίτριας φέρονται να έπεσαν δεκάδες πολίτες στα Χανιά, οι οποίοι την εμπιστεύτηκαν και τους άφησε… χωρίς σπίτι!

Οι καταγγελίες ανυποψίαστων πολιτών σύμφωνα με το zarpanews.gr, κάνουν λόγο για μια κτηματομεσίτρια στα Χανιά που εκμεταλλευόταν την ανάγκη των ανθρώπων και τους αποσπούσε χρήματα που δεν τους τα επέστρεφε ποτέ.

Η κτηματομεσίτρια διατηρούσε το μεσιτικό γραφείο στο σπίτι που νοίκιαζε στον Βαμβακόπουλο. Λόγω της τεράστιας ζήτησης σε σπίτια που έχει προκαλέσει η βραχυχρόνια μίσθωση ακινήτων με Airbnb κλπ., έταζε στους υποψήφιους πελάτες της πως εντός ενός μήνα θα μπορούσε να τους βρει το σπίτι που επιθυμούσαν. Φυσικά, η δουλειά θα γινόταν με το αζημίωτο, καθώς ζητούσε ως προκαταβολή ένα σεβαστό τριψήφιο χρηματικό ποσό, το οποίο υποστήριζε πως θα επιστρεφόταν στους ίδιους, αν με το πέρας του ενός μήνα δεν έβρισκαν το σπίτι που επιθυμούσαν.

Μάλιστα η ειρωνεία της υπόθεσης είναι, πως τα ανυποψίαστα θύματα υπέγραφαν και ιδιωτικό συμφωνητικό με την ίδια, που μέσα ανέφερε ρητά ως όρους τα παραπάνω, κάτι που προσέδιδε επιπλέον σιγουριά πως δεν πρόκειται να εξαπατηθούν.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ