Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Κυμπουρόπουλος για τη «γλάστρα»: Η απάντησή μου στον κ. Τσίπρα είναι η πορεία μου (ΒΙΝΤΕΟ)

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Κυμπουρόπουλος για τη «γλάστρα»: Η απάντησή μου στον κ. Τσίπρα είναι η πορεία μου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ, Στέλιος Κυμπουρόπουλος, απάντησε στα όσα είπε αναφερόμενος στον ίδιο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

«Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι ξέρω πολύ καλά τι έχω κάνει, αυτό το ταξίδι το διάλεξα εγώ και έχω δίπλα μου μια ομάδα που το πιστεύει» είπε σε συνέντευξή του το μεσημέρι της Πέμπτης ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας απαντώντας στον Αλέξη Τσίπρα που είπε γι’ αυτόν:

«Σε ό,τι αφορά και τον συμπαθή υποψήφιό σας τον κύριο Κυμπουρόπουλο, τον οποίο τον σέβομαι και τον τιμώ. Όμως έχω την αίσθηση ότι εσείς δεν τον σέβεστε αρκετά και δεν τον τιμάτε κύριε Μητσοτάκη, διότι τον περιφέρετε ως “γλάστρα” δεξιά και αριστερά και περιφέρετε την αναπηρία του. Τον χρησιμοποιείτε ως προεκλογικό εργαλείο, αυτό κάνετε όλες αυτές τις ημέρες».

«Αυτοί οι άνθρωποι που είναι κοντά μου ξέρουν τι θέλει και ποιος είναι ο Στέλιος, αυτή είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση, χαρά και ό,τι βλέπεις έχει γίνει από μια ομάδα που ξενυχτάει, έχει αφήσει οικογένειες για να στηρίξει το όνειρό μου» είπε ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» του Ant1 και τόνισε: «Δεν θα επέτρεπα ποτέ να με εκμεταλλευτούν».

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ