Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Δύσκολες στιγμές – Όλες οι εξελίξεις (ΒΙΝΤΕΟ)

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Δύσκολες στιγμές – Όλες οι εξελίξεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης εξακολουθεί να βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης, μετά το ατύχημα που είχε με τη μηχανή, χωρίς να μπορεί να λειτουργήσει μόνος ούτε για να ικανοποιήσει τις βασικές ανάγκες της καθημερινότητάς του. Η γυναίκα του συνεχίζει να στέκεται «βράχος» δίπλα του κάνοντας τα πάντα  για να αισθάνεται όσο το δυνατόν πιο άνετα. Όλες οι εξελίξεις που αφορούν την υγεία του και την αποζημίωσή του.

«Είναι δύσκολες στιγμές. Περνάει τον δικό του Γολγοθά. Πριν από περίπου ένα δίμηνο είδαμε να βλέπουμε τον γιο του, ένα χρόνο και κάτι μήνες μετά το σφοδρό ατύχημα» αποκάλυψε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», στο Star,  ο δημοσιογράφος και προσωπικός φίλος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, Χάρης Λεμπιδάκης και πρόσθεσε:

Καθημερινή «μάχη» στο κέντρο αποκατάστασης

«Η συνέχεια και ο καθημερινός αγώνας του είναι δύσκολος. Ο Κωνσταντίνος δεν μπορεί να τραφεί, δεν μπορεί να μιλήσει, δεν μπορεί να περπατήσει. Είναι συνεπής στις πολύωρες φυσιοθεραπείες στο κέντρο αποκατάστασης που βρίσκεται και τον προσέχουν πάρα πολύ οι γιατροί.

Όμως είναι πάρα πολλά τα χρήματα και με πολύ αγώνα και μία πολύ μικρή βοήθεια που υπάρχει από κάποιους φίλους και από έναν μισθό που παίρνει ο Κωνσταντίνος από το νυχτερινό κέντρο όπου δούλευε και που είναι προς τιμή του επιχειρηματία να το πούμε, και του καφέ που δούλευε και που συνεχίζει να του δίνει» είπε ενώ συνέχισε αποκαλύπτοντας μία πολύ δυσάρεστη εξέλιξη.

Η δυσάρεστη εξέλιξη

Όπως είπε: «Η εξέλιξη είναι για μία αγωγή που είχε καταθέσει ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης πριν από δύο μήνες κατά των υπευθύνων του σφοδρού αυτού ατυχήματος που ζητούσε 2. 796.000 ευρώ και 108.000 ευρώ ανατροφή για τον 8χρονο γιο του μέχρι και το 22ο έτος της ηλικίας του. Δηλαδή περίπου τρία εκατομμύρια ευρώ. Η εκδίκαση αυτής της αγωγής πήρε αναβολή λίγο πριν το Πάσχα» είπε ο δημοσιογράφος με τη Ζήνα Κουτσελίνη να τονίζει πως τα έξοδα τρέχουν και πως όσο διάστημα θα χρειαστεί για να εκδικαστεί η υπόθεση, η οικογένεια, σε τέτοιες περιπτώσεις αναγκάζεται να ξεπουλήσει ό,τι έχει και δεν έχει προκειμένου να γίνει ο άνθρωπός της καλά.

Τότε ο δημοσιογράφος πρόσθεσε: «Εγώ θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στη γυναίκα του Κωνσταντίνου, την Εβελίνα, η οποία δίνει αγώνα τη μισή μέρα να είναι με τον σύζυγό της και την άλλη μισή να είναι με το παιδί με όλες τις υποχρεώσεις του. Δεν έχει δεχτεί ελεημοσύνη. Με τις οικονομίες και όλα αυτά που είχαν και που τα έχουν πουλήσει προκειμένου να γίνονται αυτές οι θεραπείες… Όταν μάλιστα ρώτησα την Εβελίνα πριν δύο ημέρες «πότε θα βγείτε», μου είπε ότι ο δρόμος θα είναι μακρύς. Δεν υπάρχει ορίζοντας ότι σε πέντε μήνες, σε τρεις, θα είναι σπίτι τους….

Ακόμα και σε αυτό το σημείο που είναι σήμερα ο Κωνσταντίνος, που μπορεί να ακούσει, μπορεί να συνεννοηθεί με τα μάτια με τον γιο του που τον βλέπει καθημερινά, είναι εδώ χάρη στη δύναμη της ψυχής του και όλοι αισιοδοξούμε να δούμε κάποια στιγμή κάποιο ενθαρρυντικό σημείο να μπορεί να βελτιωθεί λίγο η κατάσταση της υγείας του».

Δείτε το βίντεο

Πηγή: neaselida.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ