Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Λάρισα: Η ιατροδικαστική θα ρίξει φως στο θάνατο του 22χρονου

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Λάρισα: Η ιατροδικαστική θα ρίξει φως στο θάνατο του 22χρονου

Εν αναμονή της νεκροψίας – νεκροτομής βρίσκεται η οικογένεια του 22χρονου Αλέξανδρου Τσιάλτα, που βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι της Παρασκευής στο διαμέρισμά του στη Λάρισα.

Ο νεαρός με καταγωγή από το Καρπενήσι, είχε έρθει στη Λάρισα για σπουδές, εργάζονταν σε κατάστημα της πόλης και είχε πάθος με τον χορό. Ο μόλις 22 ετών Άλεξ, όπως τον φώναζαν οι φίλοι του, είχε εντυπωσιάσει ολόκληρη την Ελλάδα με τις χορευτικές του ικανότητες κατά την παρουσία του σε δημοφιλές τηλεοπτικό talent show, ενώ βρέθηκε χθες το πρωί νεκρός στο σπίτι του, όπου διέμενε μόνος του.

Το γεγονός ότι δεν εμφανίστηκε στην εργασία του προκάλεσε ανησυχία στους συναδέλφους του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί η Αστυνομία, με τους αστυνομικούς να ανοίγουν την πόρτα του διαμερίσματος και να βρίσκουν νεκρό τον 22χρονο. Για το συμβάν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, ενώ πιθανότατα ο θάνατος επήλθε από παθολογικά αίτια. Σύμφωνα με πληροφορίες η ιατροδικαστική εξέταση που θα ρίξει φως στην υπόθεση θα διεξαχθεί τη Δευτέρα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ