Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Λέσβος: Κόντρα των αστυνομικών με τον γενικό Διευθυντή Β. Αιγαίου

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Λέσβος: Κόντρα των αστυνομικών με τον γενικό Διευθυντή Β. Αιγαίου

Στα «κάγκελα» τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Λέσβου οι οποίοι νιώθουν αδικημένοι εξαιτίας μίας δήλωσης που έκανε ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου Ελευθέριος Ντουρουντού. Και αυτό διότι κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης αξιωματικών δήλωσε ότι «το δυσβάστακτο βάρος του προσφυγικού ζητήματος το σήκωσαν στις πλάτες τους οι αποσπασμένοι αστυνομικοί που πήγαν στο νησί»!

Σε επιστολή διαμαρτυρίας τους οι Αστυνομικοί της Λέσβου «θύμισαν» στον κύριο Ντουρουντού τα  σάπια περιπολικά που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους, την έλλειψη προσωπικού, με αποτέλεσμα την καταστρατήγηση του ωραρίου εργασίας και τη συνδρομή τους στις Μονάδες Αποκατάστασης της Τάξης όποτε παραστεί ανάγκη. Και αυτά είναι κάποια από τα προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι τοπικοί αστυνομικοί.

Στην επιστολή αναφέρουν:

«Ξεχνάτε, κύριε γενικέ, ποιοι αστυνομικοί είναι αυτοί που καθημερινά κινούνται με τα “κινητά φέρετρα” σάπια περιπολικά, πράγμα για το οποίο δεν έχετε κάνει το παραμικρό. Ξεχνάτε, ακόμη και πρόσφατα, στην επέλαση του καιρικού φαινομένου “Ζορμπά”, ποιους καλέσατε μέσα στις 3 τα ξημερώματα να προσέλθουν στην υπηρεσία τους. Ξεχνάτε κάθε μέρα στα επεισόδια στο ΚΥΤ της Μόριας και στα μαχαιρώματα μεταξύ αλλοδαπών ποιοι καλούνται να καταστείλουν και να προβούν σε συλλήψεις» αναφέρουν, μεταξύ άλλων, στην επιστολή τους τα μέλη της Ένωσης, απαιτώντας στο εξής από τους διοικούντες να δείχνουν τον δέοντα σεβασμό προς το προσωπικό και το έργο που προσφέρει στην κοινωνία».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ