Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Λευκάδα: Νεκρός στον πυθμένα της θάλασσας βρέθηκε ο 63χρονος αστυνομικός που αναζητούσε η Αγγ. Νικολούλη

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Λευκάδα: Νεκρός στον πυθμένα της θάλασσας βρέθηκε ο 63χρονος αστυνομικός που αναζητούσε η Αγγ. Νικολούλη

Την κατάληξη που όλοι φοβόντουσαν είχε η αναζήτηση του 63χρονου συνταξιούχου αστυνομικού Λάμπρου Νταλαπέρα από τη Λευκάδα, τον οποίο αναζητούσε η Αγγελική Νικολούλη μέσα από την εκπομπή της «Φως στο Τούνελ», καθώς 39 μέρες μετά την εξαφάνισή του βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του το οποίο εντοπίστηκε στον πυθμένα του λιμανιού της Νικιάνας στη Λευκάδα!

Ένας ψαράς αντιλήφθηκε την ύπαρξη του οχήματος στον βυθό σε απόσταση περίπου 20 μέτρων από το «μπαστούνι» του λιμανιού και ειδοποίησε τις αρχές. Αν και περνάει σχεδόν κάθε μέρα από το συγκεκριμένο σημείο με το σκάφος του, λόγω του μεγάλου βάθους του νερού είναι αδύνατο να δει κάποιος μέχρι τον βυθό. Όμως, την Πέμπτη τα νερά ήταν πολύ ήρεμα, όπως είπε στο mylefkada, με αποτέλεσμα να δει το μπορντό Nissan Primera στον πυθμένα.

Ένας ιδιώτης δύτης βούτηξε στη θάλασσα και διαπίστωσε ότι μέσα στο όχημα που βρισκόταν «καρφωμένο» στον βυθό, βρισκόταν ένα πτώμα σε κατάσταση σαπωνοποίησης. Οι πινακίδες του ΙΧ αντιστοιχούσαν σε αυτές του αυτοκινήτου που αναζητούσαν οι αρχές και ανήκε στον 63χρονο. Άντρες του Λιμενικού ανέσυραν το Nissan, ενώ στη δύσκολη επιχείρηση της ανάσυρσης του πτώματος συμμετείχαν αστυνομικοί, πυροσβέστες και δύτες.

Τα ίχνη του άτυχου Λάμπρου Νταλαπέρα χάθηκαν στις 28 Ιανουαρίου όταν έφυγε από το σπίτι όπου διέμενε με την οικογένειά του στην περιοχή Καραβέλλα Λευκάδας και την ίδια μέρα δηλώθηκε η εξαφάνισή του. Οι δικοί του υπέθεσαν αρχικά ότι θα πήγαινε στο Αγρίνιο όπου ζει ο υπερήλικας πατέρας του, αλλά όταν τον αναζήτησαν έμαθαν ότι δεν είχε φτάσει. Έτσι, ενημέρωσαν τις αρχές και ξεκίνησαν επισταμένες έρευνες για τον εντοπισμό του, ενώ είχε σημάνει και Silver Alert. Από την εξέταση του υλικού από τις κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται στη γέφυρα της Λευκάδας, προέκυψε ότι ο 63χρονος δεν είχε φύγει ποτέ με το ΙΧ του από το νησί του Ιονίου, με αποτέλεσμα η αγωνία των δικών του να χτυπήσει «κόκκινο».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ