Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Λογοτεχνική εκδήλωση δικαστών στην Αμφιλοχία

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Λογοτεχνική εκδήλωση δικαστών στην Αμφιλοχία

Εκδήλωση με θέμα την σημασία της λαογραφίας διοργανώνει το ερχόμενο Σάββατο 5 Οκτωβρίου ο Κύκλος Ελλήνων Λογοτεχνών Δικαστών στην Αμφιλοχία. Η εκδήλωση του ΚΕΛΔ θα πραγματοποιηθεί στις 20.00 το βράδυ στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αμφιλοχίας, στην διάρκεια της οποίας θα παρουσιαστεί το έργο του Προέδρου εφετών και ιδρυτικού μέλους του Κύκλου, Αλέξανδρου Σάββα, ενώ θα απευθύνει ομιλία με θέμα “Λαογραφία: Η επιστήμη της Παράδοσης” ο τέως Επίκουρος καθηγητής Λαογραφίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, Κωνσταντίνος Κονταξής.

Η δεύτερη ενότητα της εκδήλωσης αφορά το θέμα “Ποιητική Αδεία” όπου θα παρουσιαστεί το συλλογικό έργο των μελών του ΚΕΛΔ.

Η εκδήλωση γίνεται με την ευγενική χορηγία του Κέντρου Λόγου Τέχνης και Επιστήμης “Αμφιλοχία Δίοδος” και διανθίζεται με δημοτικά τραγούδια από τη χορωδία του την οποία διευθύνει η Ελένη Βαγγέλη. Σύμφωνα με τις προσκλήσεις που έχουν αποστείλει ο πρόεδρος του ΔΣ και η Γενική γραμματέας του ΚΕΛΔ, οι εφέτες Δημήτρης Ορφανίδης και Σοφία Λιγνού αντίστοιχα, στην εκδήλωση έχει κληθεί να συμμετάσχει και ο Πάνος Σόμπολος ως εκπρόσωπος του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Δημοσιογράφων.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ