Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Μήνυση για την κλοπή μεταλλικών κάδων στο Κιλκίς

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Μήνυση για την κλοπή μεταλλικών κάδων στο Κιλκίς

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για την κλοπή μεταλλικών κάδων ογκωδών απορριμμάτων κατέθεσε στον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Κιλκίς η αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του δήμου Κιλκίς, Αικατερίνη Γιαννακούλα – Ζιούτα.

Σύμφωνα με τον δήμο, εκλάπησαν δέκα μεταλλικοί κάδοι απορριμμάτων από οικισμούς των Δημοτικών Ενοτήτων Κιλκίς, Γαλλικού και Πικρολίμνης.

Στο κείμενο της μηνυτήριας αναφοράς επισημαίνεται ότι ο Δήμος Κιλκίς έχει εγκαταστήσει μεγάλους μεταλλικούς κάδους για ογκώδη αντικείμενα κοντά στα κοιμητήρια και στα γήπεδα οικισμών. Καθώς πρόκειται για κάδους μεγάλων διαστάσεων, αξίας 1500 ευρώ ο καθένας, εικάζεται ότι οι δράστες εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι οι κάδοι αυτοί βρίσκονται μακριά από κατοικημένες περιοχές και οικισμούς, ενώ τους μεταφέρουν με ειδικά διαμορφωμένα οχήματα. Σημειώνεται ότι μετά την κατάθεση της μήνυσης, ακολούθησαν άλλα δύο κρούσματα κλοπών σε οικισμούς.

Ο Δήμος Κιλκίς έχει ζητήσει από τις αστυνομικές αρχές την αύξηση των εποχούμενων περιπολιών στην περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ