Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Μπαλαούρας: Κακώς δεν δόθηκε άδεια στον Κουφοντίνα (video)

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Μπαλαούρας: Κακώς δεν δόθηκε άδεια στον Κουφοντίνα (video)

«Κακώς δεν δόθηκε ξανά άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα»!

Αυτό είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας μολονότι οι δικαστές του Συμβουλίου του Πλημμελειοδικείου Βόλου στο σκεπτικό με το οποίο είπαν «όχι» στο αίτημα του αρχιεκτελεστή της «17 Νοέμβρη» έκριναν ότι «εμμένει στην άποψή του περί ένοπλης ανατροπής του “κρατικού μονοπωλίου της βίας” και άρα καθιστά εναργές ότι ευκαιρίας δοθείσης, δεν αποκλείεται να τελέσει και νέες αξιόποινες πράξεις ιδιαίτερης απαξίας».

Για να δικαιολογήσει τη θέση του ο κ. Μπαλαούρας είπε στο Open «θυμίζω ότι είναι συνεπής στις άδειες που έχει πάρει». Στην παρατήρηση των παριστάμενων στη συζήτηση ότι ο Κουφοντίνας δεν έχει μετανιώσει για τις πράξεις του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ότι «δεν μπορείς να βάλεις κανένα να κάνει δήλωση μετάνοιας».

Επικαλέστηκε, δε, το παράδειγμα της Ιταλίας και της αντιμετώπισης μελών των Ερυθρών Ταξιαρχιών στους οποίους, όπως είπε, «δόθηκε από πολύ νωρίς το δικαίωμα να εργάζονται και μόνο να μην κοιμούνται σπίτι τους». «Ο νόμος υπάρχει και είναι παλιός. Ένας εγκλεισμένος εφόσον έχει καλή διαγωγή στις φυλακές μπορεί να έχει κάποια δικαιώματα» επέμεινε ο κ. Μπαλαούρας υποστηρίζοντας ότι «είναι άλλο θέμα» το ότι ο «Λουκάς» της «17Ν» δεν έχει ζητήσει συγγνώμη.

«Εγώ λέω ότι έχει δικαίωμα στην άδεια… τελεία και παύλα. Ο Χριστόδουλος Ξηρός που δεν ήταν συνεπής δεν πήρε ξανά άδεια» συνέχισε ο κ. Μπαλαούρας.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ