Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Νέα δεδομένα για το τροχαίο στο Άργος – Καταγγελία για εμπλοκή περιπολικού

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Νέα δεδομένα για το τροχαίο στο Άργος – Καταγγελία για εμπλοκή περιπολικού

Η υπόθεση με το τραγικό τροχαίο δυστύχημα στο Άργος όπου στέρησε τη ζωή σε 2 ανθρώπους παίρνει νέες διαστάσεις, μετά τις καταγγελίες του πατέρα του αδικοχαμένου 33χρονου οδηγού.

Μιλώντας στο anagnostis.org ισχυρίζεται ότι το περιπολικό χτύπησε το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο γιός του με αποτέλεσμα να χάσει την πορεία του και να βρεθεί με μεγάλη ταχύτητα στην τσιμεντένια κολόνα, σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς της αστυνομίας ότι το ΙΧ αρχικά εξετράπη αριστερά της πορείας του, προσέκρουσε σε εν στάση εβρισκόμενο περιπολικό όχημα της Δ.Α. Αργολίδας, προκαλώντας του μικρές υλικές ζημιές, συνέχισε την πορεία του και ακολούθως εξετράπη δεξιά, προσκρούοντας σε σταθερό αντικείμενο.

Ο πατέρας του οδηγού του ΙΧ, παραδέχεται ότι το αυτοκίνητο πήγαινε προς το Άργος με μεγάλη ταχύτητα, όμως όπως περιγράφει από τη δική του πλευρά το περιστατικό, η αιτία του δυστυχήματος ήταν το χτύπημα που δέχθηκε από το περιπολικό.

Όπως λέει στη συνέντευξή του, είχε προηγηθεί καυγάς του γιού του με έναν αστυνομικό σε μπαρ του Ναυπλίου, ενώ δεν γνωρίζει να απαντήσει αν είχε γίνει σήμα από την αστυνομία στο αυτοκίνητο να σταματήσει, πριν τη σύγκρουση. Λέει ωστόσο ότι τα περιπολικά είχαν αναμμένους τους φάρους τους.

Ο πατέρας του θύματος κάνει έκκληση στον εισαγγελέα Ναυπλίου να διατάξει να διερευνηθεί βαθιά το θέμα, ενώ ετοιμάζεται παράλληλα να κινηθεί νομικά, αφού καταλαγιάσει ο θόρυβος και ηρεμήσουν οι συγγενείς των θανόντων.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ