Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Νέα εκδοχή για την εξαφάνιση του μικρού Μπεν στην Κω πριν από 28 χρόνια

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Νέα εκδοχή για την εξαφάνιση του μικρού Μπεν στην Κω πριν από 28 χρόνια

Την δική της εκδοχή για τη μυστηριώδη εξαφάνιση του παιδιού της στην Κω πριν από 28 χρόνια, αποκάλυψε η μητέρα του μικρού Μπεν.

Σε συνέντευξή της στη βρετανική εφημερίδα Daily Mirror, η Κέρι Νίντχαμ, εξέφρασε το φόβο ότι αφού το παιδί της σκοτώθηκε, κάποιοι έκρυψαν τη σορό του μέσα σε ένα από τα πολλά βαρέλια πετρελαίου που βρέθηκαν κοντά στο σπίτι που εθεάθη για τελευταία φορά.

Σκοτώθηκε σε δυστύχημα με εκσκαφέα;

Ιδιωτικοί ντετέκτιβ, αλλά και αστυνομικοί του Σάουθ Γιορκσάιρ που έχουν πραγματοποιήσει έρευνες στην περιοχή κατ’ επανάληψη από το 1991 μέχρι πρόσφατα, φέρονται να συγκλίνουν στην άποψη ότι ο μικρός Μπεν σκοτώθηκε σε δυστύχημα με εκσκαφέα που οδηγούσε ο Κωνσταντίνος Μπάρκας, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2015. Στο σημείο που πραγματοποιούνταν οι εκσκαφές είχε βρεθεί μάλιστα κι ένα παιδικό αυτοκινητάκι παρόμοιο με αυτό με το οποίο έπαιζε ο Μπεν, ωστόσο οι αρχές δεν κατάφεραν να εντοπίσουν πουθενά ίχνη του DNA του.

Σε κάποιο βαρέλι πετρελαίου

«Για να μην υπάρχει DNA του, πρέπει να ήταν σε κάποιο βαρέλι πετρελαίου. Η αστυνομία δεν διαφωνεί με αυτό. Βρήκαν πολλά βαρέλια, θα μπορούσε να φυλάσσονταν σε ένα από αυτά», ανέφερε η τραγική μητέρα. Η ίδια ωστόσο είχε αποκαλύψει πέρυσι το καλοκαίρι ότι στο παιδικό παιχνίδι και το παιδικό σανδάλι που είχαν φέρει στο φως οι εκσκαφές που πραγματοποιήθηκαν στο σημείο τον Οκτώβριο του 2016, έφεραν ίχνη αίματος.

Παρόλα αυτά, μέχρι στιγμής δεν έχει αποδειχτεί αν ανήκαν στο παιδί, καθώς οι εργαστηριακοί έλεγχοι δεν πραγματοποιούνται από την αστυνομία, αλλά από κάποια ανεξάρτητη αρχή, που σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, είχε προσφερθεί να τους κάνει δωρεάν.

Σύμφωνα με πρόσφατη ανάρτηση στην επίσημη σελίδα για τον Μπεν στο Facebook, «Help Find Ben Needham», δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής επίσημη ενημέρωση αναφορικά με τα ευρήματα. «Δεδομένου ότι τα αντικείμενα βρίσκονταν θαμμένα για τόσα χρόνια, θα πάρει καιρό να ληφθεί τυχόν δείγμα DNA που υπάρχει σε αυτά. Σας ζητάμε να συνεχίσετε να κάνετε κοινοποιήσεις για την υπόθεση του Μπεν. Κάποιος εκεί έξω γνωρίζει ακριβώς τι συνέβη», αναφέρεται στο post.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ