Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Νέα επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στα Εξάρχεια

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Νέα επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στα Εξάρχεια

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σημειώνεται από το πρωί της Πέμπτης (18/4) στην περιοχή των Εξαρχείων.

Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποίησαν  επέμβαση για την εκκένωση δύο κτηρίων που τελούν υπό κατάληψη.

Τα κτήρια που έχουν καταληφθεί από αγνώστους βρίσκονται, το ένα επί της οδού Ζωοδόχου Πηγής και το άλλο στην οδό Μπουμπουλίνας.

Ένα άτομο έχει συλληφθεί, ενώ βρέθηκαν και δύο κιλά χασίς σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια όπου έγινε ταυτόχρονη επιχείρηση με την εκκένωση δύο κτηρίων που ήταν σε κατάληψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άτομο κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή των Εξαρχείων, ενώ μέχρι στιγμής 70 άτομα εντοπίστηκαν στην κατάληψη της οδού Μπουμπουλίνας και οδηγούνται στο αλλοδαπών για να γίνει καταμέτρηση και να εξακριβώσουν ποιοι από τους αλλοδαπούς έχουν χαρτιά και ποιοι ήταν τελείως άγνωστοι για τις ελληνικές Αρχές.

Στη δεύτερη κατάληψη της Ζωοδόχου Πηγής, οι αστυνομικοί εντόπισαν μέσα δύο γυναίκες, οι οποίες θα οδηγηθούν στο αυτόφωρο, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές δεν αποκλείεται να είχαν και το ρόλο του επιστάτη για τις συγκεκριμένες καταλήψεις.

Σημειώνεται ότι η προηγούμενη αστυνομική επιχείρηση στα Εξάρχεια πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες σε δύο κτήρια που τελούσαν υπό κατάληψη στην οδό Τζαβέλλα, καθώς και σε ένα διαμέρισμα κοντά στην πλατεία Εξαρχείων στην οδό Σολωμού, όπου είχαν γίνει συλλήψεις για ναρκωτικά.

Πηγή: cnn.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ