Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για την άγρια δολοφονία στα Μέγαρα – Τι αποκαλύπτει η σύζυγος του θύματος

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για την άγρια δολοφονία στα Μέγαρα – Τι αποκαλύπτει η σύζυγος του θύματος

Η εν ψυχρώ δολοφονία ενός 48χρονου γιατρού στα Μέγαρα έχει «παγώσει» την τοπική κοινωνία ενώ με τα νέα συγκλονιστικά στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας η υπόθεση αποκτά ολοένα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Η τραυματίας σύζυγος του γιατρού που έχασε τη ζωή του όταν ο γαμπρός του τον πυροβόλησε, δήλωσε για το συμβάν: «Έβγαλε όπλο και με πυροβόλησε στο πόδι. Τρόμαξα και μπήκα μέσα στο σπίτι. Πυροβόλησε τρεις φορές τον σύζυγό μου. Άκουσα τον άντρα μου να του λέει, ‘ηρέμησε, θα μιλήσουμε και θα τα βρούμε’»

Όπως προκύπτει από μαρτυρίες, αιτία της δολοφονίας ήταν το γεγονός ότι ο 50χρονος δράστης θεωρούσε υπεύθυνο τον 48χρονο για τον χωρισμό του με τη γυναίκα του, την αδελφή του θύματος.

«Δεχόταν απειλές από τον γαμπρό του», λέει συνάδελφος του 48χρονου γιατρού

Συνάδελφος του 48χρονου γιατρού, μιλώντας στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» της Τατιάνας Στεφανίδου, στον ΣΚΑΪ, ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι γνώριζε για τις απειλές που δεχόταν το θύμα από τον γαμπρό του.

«Ήταν γνωστές κάποιες απειλές εκ μέρους του γαμπρού του. Δεν φοβόταν, ήξερε ότι είναι προβληματική κατάσταση, τον απασχολούσε, είχε δεχτεί απειλές για τη ζωή του στο παρελθόν και μου τις είχε αναφέρει… Ο γαμπρός του χώρισε με την γυναίκα του και κατηγορούσε την υπόλοιπη οικογένεια της συζύγου του, για το γεγονός ότι δεν ευνοούν τη σχέση».

«Δεν θυμόταν τι έγινε», λέει ο αδερφός του δράστη

Από την πλευρά του, ο αδερφός του δράστη ανέφερε στην κατάθεση του ότι ο 50χρονος ήταν σε σοκ και δεν θυμόταν τι είχε γίνει. «Την Πέμπτη γύρω στις 19.30 μου τηλεφώνησε ο αδερφός μου και μου ανέφερε ότι είχε πάει στο σπίτι της πρώην γυναίκας του, στα Μέγαρα, για να δει το παιδί και μετά από αυτό δεν θυμόταν τι είχε γίνει. Όπως μου είπε, όμως, πίστευε ότι είχε κάνει κάτι κακό. Ο χωρισμός με τη γυναίκα του τον είχε στρεσάρει. Τον είχε αγχώσει το γεγονός ότι εκείνη θα έφευγε στην επαρχία μαζί με το παιδί…».

Ο δράστης πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη (05.11.2019) στις 11 το πρωί. Οι κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν είναι βαρύτατες. Του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να έχει παραδεχτεί την πράξη. Σύμφωνα με πληροφορίες είπε πως δεν θυμάται τι έκανε, είχε θολώσει και τώρα αρχίζει να συνειδητοποιεί την πράξη του.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ