Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Να πεθάνει η Μπριζίτ για να συμπαθήσουν τον Μακρόν!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Να πεθάνει η Μπριζίτ για να συμπαθήσουν τον Μακρόν!

Ενας ξαφνικός θάνατος της πρώτης κυρίας της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν, θα ερχόταν σαν «δώρο Θεού» για τους συνεργάτες του Γάλλου προέδρου, Εμανουέλ, σύμφωνα με τους συγγραφείς του βιβλίου «Madame la President», που αναφέρεται στην ένοικο των Ηλυσίων Πεδίων!

Οι εμπνευστές του βιβλίου, πολιτικοί συντάκτες της εφημερίδας «Parisien», Αβα Ντζαμσίντι και Νάταλι Σουκ, υποστηρίζουν πως, εάν ο Εμανουέλ Μακρόν χήρευε, η δημοφιλία του θα εκτινασσόταν στα ύψη, λόγω της συμπάθειας που θα έδειχναν οι πολίτες στον θλιμμένο, πενθούντα Γάλλο πρόεδρο.

Όλοι οι “άνθρωποι” του προέδρου

Κι αυτό δεν είναι το μόνο σημείο του βιβλίου που δεν είναι ιδιαίτερα κολακευτικό για την Μπριζίτ, η οποία περιγράφεται σαν μια δολοπλόκος που χειραγωγεί τον πρόεδρο, ο οποίος τη συμβουλεύεται και την ακούει περισσότερο κι από τους στενότερους συνεργάτες του.

«Ονειρεύονται να πεθάνει» αναφέρει πηγή που βρίσκεται κοντά στο προεδρικό ζεύγος, υποστηρίζοντας ότι ο Μακρόν θα είναι πιο επιτυχημένος αν είναι μόνος του. «Γι’ αυτούς, ο Μακρόν ως θλιμμένος χήρος θα είναι θαυμάσιος. Είναι ερωτευμένοι μαζί του. Τη νύχτα ονειρεύονται ότι πετυχαίνουν να εξαφανιστεί η Μπριζίτ Μακρόν» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Στο βιβλίο κατονομάζονται μάλιστα δύο από τους συμβούλους του Μακρόν, ο 31χρονος Ισμαήλ Εμελιέν, συνιδρυτής του «En Marche!» -του κινήματος που έφερε στην εξουσία τον Εμανουέλ-, και ο 33χρονος Στεφάν Σεζούρν.

Οι δύο συγγραφείς, πάντως, τονίζουν ότι χρειάστηκαν κότσια και χιούμορ από την πλευρά της Μπριζίτ για να βρεθεί στο πλευρό του κατά 24 χρόνια νεότερού της Γάλλου προέδρου, προσθέτοντας ότι «την έχουν χλευάσει, την έχουν προσβάλει και την έχουν κουτσομπολέψει όσο καμία άλλη για αυτόν τον λόγο».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ