Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Νεκρός ο επιχειρηματίας που πυροβόλησαν άγνωστοι στο Χαϊδάρι

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Νεκρός ο επιχειρηματίας που πυροβόλησαν άγνωστοι στο Χαϊδάρι

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών ο 49χρονος επιχειρηματίας ο οποίος δέχθηκε πυροβολισμούς από άγνωστους δράστες στο αυτοκίνητό του στο Χαϊδάρι, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Ο άτυχος άνδρας μετά το πολύωρο χειρουργείο εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας έχοντας πολλαπλά τραύματα στα σώμα του. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματα του.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, που ασχολούνται με την υπόθεση, ερευνούν τις δραστηριότητες και τις σχέσεις του γενικότερα, προκειμένου να καταλήξουν στο κίνητρο της επίθεσης.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, δυο αστυνομικοί φαίνεται πως βρίσκονταν στο σημείο όπου σημειώθηκε η μαφιόζικη επίθεση στο Χαϊδάρι στη συμβολή της λεωφόρου Αθηνών με την οδό Σατωβριάνδου, όταν δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα πυροβόλησαν άνδρα μέσα σε ΙΧ αυτοκίνητο.

Από την ταυτοποίηση προκύπτει ότι οι κάλυκες φέρεται να ανήκουν σε όπλα αστυνομικών. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο αστυνομικοί που ήταν εκτός υπηρεσίας, υποστήριξαν πως βρέθηκαν στο σημείο τυχαία.

Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο όταν οι αστυνομικοί είδαν ότι έπεφταν πυροβολισμοί να ανταπέδωσαν τα πυρά με το υπηρεσιακό τους όπλο.

Εξετάζεται επίσης το ενδεχόμενο από την ΕΛΑΣ να αναλάβει την υπόθεση το Εσωτερικών Υποθέσεων.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ