Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Νικ. Παρασκευόπουλος: Οι μεταρρυθμιστές θέλουν μεταρρυθμίσεις, μόνο αν αυτές αφορούν θηριώδη και κακόγουστα καζίνα

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Νικ. Παρασκευόπουλος: Οι μεταρρυθμιστές θέλουν μεταρρυθμίσεις, μόνο αν αυτές αφορούν θηριώδη και κακόγουστα καζίνα

«Ο νεοφιλελευθερισμός της Νέας Δημοκρατίας ούτε τίποτε το φιλελεύθερο, ούτε τίποτε το νέο διαθέτει» αναφέρει ο Νίκος Παρσκευόπουλος σε δήλωσή του για τη συζήτηση στη Βουλή των άρθρων του Συντάγματος για τα ατομικά και τα κοινωνικά δικαιώματα στη Β’ Αναθεωρητική Επιτροπή, και συνεχίζει:

«Επίσημη πλέον η (αυτό)επιβεβαίωση: Η συζήτηση στη Β’ Αναθεωρητική του Συντάγματος  Επιτροπή ολοκληρώθηκε χθές, και η ΝΔ απέρριψε όλες τις προτάσεις για μεταρρυθμίσεις στο κεφάλαιο των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων .Οι μεταρρυθμιστές θέλουν μεταρρυθμίσεις, μόνο αν αυτές αφορούν θηριώδη και κακόγουστα καζίνα.

Έφθασαν στο σημείο να απορρίψουν μέχρι και την εισαγωγή της έννοιας της επιείκειας στη διάταξη του άρθρου 5 παρ. 3 του Συντάγματος. Μιας έννοιας δηλαδή που δεν έχει καμιά απολύτως πολιτική, ούτε χαριστική ή προνομιακή διάσταση,αλλά μόνο θα συνέβαλλε να απαλλάσσονται οι πολίτες από άσκοπες ταλαιπωρίες σε ακραίες περιπτώσεις: από φορολογικό κυνήγι ή άρνηση χορήγησης φορολογικής ενημερότητας για μισό ευρώ και άλλα ανάλογα».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ