Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Νομική προστασία σε όλους τους Οδοντιάτρους από τον ΟΣΘ

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Νομική προστασία σε όλους τους Οδοντιάτρους από τον ΟΣΘ

Νομική συνδρομή σε όλους τους Οδοντιάτρους προσφέρει ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΟΣΘ) μετά το περιστατικό που σημειώθηκε με συνάδελφό τους, ο οποίος έπεσε θύμα εκβιασμού για την οποία συνελήφθησαν τρία άτομα, μεταξύ των οποίων και ένας δικηγόρος.

Όπως αναφέρει ο ΟΣΘ, το περιστατικό που σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες αφορούσε έναν 36χρονος οδοντίατρο από τη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης, ο οποίος κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι δεχόταν απειλές κατά της ζωής του και του ιατρείου του από έναν άντρα 52 ετών και τον 29χρονο γιο του οι οποίοι τον εκβίαζαν ότι δεν έπραξε σωστά τη δουλειά του. Για την υπόθεση συνελήφθησαν οι δύο άντρες, όπως επίσης κι ένας 44χρονος δικηγόρος.

Έντυπο συγκατάθεσης

«Ζούμε σε επικίνδυνους καιρούς. Με την εγκληματικότητα πλέον να καλπάζει, οφείλουμε να επιδείξουμε αλληλεγγύη και αντανακλαστικά. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, προσφέρει νομική βοήθεια και κάλυψη στα μέλη του που γίνονται θύματα εγκληματικών ενεργειών και απάτης. Γνωρίζουμε ότι πολλοί εκ των συναδέλφων μας υποφέρουν υπό το βάρος της οικονομικής κρίσης και θέλουμε να γνωρίζουν ότι έχουν έναν ισχυρό σύμμαχο στο πλευρό τους» αναφέρει ο πρόεδρος του ΟΔΣ, Αθανάσιος Δεβλιώτης.

Μάλιστα ο Σύλλογος, υπενθυμίζει στους συναδέλφους οδοντιάτρους να υιοθετήσουν τη συμπλήρωση του εντύπου συγκατάθεσης, το οποίο συνυπογράφεται από τον θεράποντα οδοντίατρο και τον ασθενή και όπου αναφέρονται αναλυτικά το σχέδιο θεραπείας, πιθανές επιπλοκές των θεραπευτικών πράξεων καθώς και το ύψος της οδοντιατρικής δαπάνης.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ