Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Οικογενειακή υπόθεση οι μηνύσεις και οι… χειροπέδες!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Οικογενειακή υπόθεση οι μηνύσεις και οι… χειροπέδες!

Θέμα των ημερών έχει γίνει στη Βόνιτσα μια οικογένεια που τα μέλη της αλληλομηνύονται λες και είναι οι χειρότεροι εχθροί!

Το τελευταίο επεισόδιο γράφτηκε όταν οι δυο εν διαστάσει σύζυγοι έριξαν έναν ακόμη γύρο τσακωμού και ξυλοδαρμών, που σήμανε συναγερμό στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Ωστόσο, εκεί δεν προσήχθη μόνο το εν διαστάσει ζευγάρι, αλλά και ο μεγάλος τους γιος και τελικά κατέληξαν να φορέσουν χειροπέδες… οικογενειακώς!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πατέρας επισκέφθηκε το σπίτι που ζει η μητέρα με τα παιδιά τους. Ο σκοπός της επίσκεψης ήταν να πάρει τα δυο μικρότερα παιδιά τους ηλικίας 11 και 16 χρόνων, όμως σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται ότι εκείνη αρνήθηκε να του τα δώσει.

Παραβίαση δικαστικής απόφασης

Κουβέντα στην κουβέντα, φούντωσε για τα καλά ο καβγάς στον οποίο ενεπλάκη και ο μεγαλύτερος γιος ηλικίας 30 χρόνων και έγιναν μαλλιά – κουβάρια. Έτσι, κατέληξαν και οι τρεις στο τμήμα με τον πατέρα να μηνύει τη μητέρα για παραβίαση δικαστικής απόφασης και εκείνη να απαντά με μήνυση για πρόκληση απλής σωματικής βλάβης, εξύβριση και απειλή.

Στο “παιχνίδι” μπήκε και ο 30χρονος γιος, που επίσης στράφηκε κατά του πατέρα του υποβάλλοντας μήνυση για απειλές! Όλοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα που τους άσκησε τις αντίστοιχες διώξεις και έδωσε προφορική εντολή να αφεθούν ελεύθεροι με τη συνέχεια να δίνεται στις δικαστικές αίθουσες.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ