Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Οριστική δικαίωση Λάζαρου από το Διαιτητικό της ΕΠΟ!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Οριστική δικαίωση Λάζαρου από το Διαιτητικό της ΕΠΟ!

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 η εκπομπή «Έφεση της Τρίτης», το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ αποφάσισε να κάνει δεκτή την πρόσθετη παρέμβαση του ΠΣΑΠ υπέρ του διεθνούς μέσου, ενώ παράλληλα απέρριψε τόσο την έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός όσο και αυτή της ΑΕΚ.

Η υπόθεση ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι και μάλιστα εκδικάστηκε δύο φορές από το Διαιτητικό Δικαστήριο, έχοντας και διαφορετική σύνθεση. Πάντως, αυτή ήταν η τελευταία εκδίκαση, οπότε η απόφαση για τον Χριστοδουλόπουλο είναι οριστική!

Όσον αφορά στις εφέσεις των δύο ομάδων. Η μεν ΑΕΚ ζητούσε να επιβληθεί πρόστιμο τόσο στον Ολυμπιακό όσο και στον παίκτη και με αποκλεισμό έξι μηνών από τις επίσημες υποχρεώσεις, καθώς επίσης και απαγόρευση μεταγραφών στην ομάδα του Πειραιά, για δύο περιόδους. Από την άλλη, οι «ερυθρόλευκοι» ζητούσαν να επιβληθεί στην Ένωση ποινή απαγόρευσης μεταγραφών δύο περιόδους.

Αναλυτικά η απόφαση: 

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Συνεκδικάζει αντιμωλία των διαδίκων: 1) την από 14/09/2018 έφεση της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία « ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ-ΑΕΚ Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία», 2) την από 15/09/2108 έφεση της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία « ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» κατά της 549/2018 απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ και 3) την από 01/10/2018 πρόσθετη παρέμβαση του σωματείου με την επωνυμία « ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ». Απορρίπτει την έφεση της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ-ΑΕΚ Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία». 

Απορρίπτει την έφεση της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ». 

Δέχεται την πρόσθετη παρέμβαση του σωματείου με την επωνυμία «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ».

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ