Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Ο Δήμος Αθηναίων προσλαμβάνει προσωπικό για τα Δημοτικά Ιατρεία

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ο Δήμος Αθηναίων προσλαμβάνει προσωπικό για τα Δημοτικά Ιατρεία

Τα πολύπαθα δημοτικά ιατρεία που «αργοπεθαίνουν» από έλλειψη γιατρών και δομών, σχεδιάζει να ενισχύσει άμεσα ο Δήμος Αθηναίων.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, συναντήθηκε με τον υπεύθυνο για τη διεύθυνση Υγείας Μανόλη Καλαμπόκα, τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιο Εξαδάκτυλο και τον Γενικό Γραμματέα Γεώργιο Ελευθερίου.

Ο Δήμος Αθηναίων προχώρησε ήδη στην προκήρυξη θέσεων ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων και παραϊατρικού προσωπικού που θα συμβάλουν αποφασιστικά στην καλύτερη λειτουργία των δημοτικών ιατρείων και στην αντιμετώπιση των προβλημάτων των κατοίκων της Αθήνας σε επίπεδο πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

«Η παροχή πρωτοβάθμιας υγείας για τις Αθηναίες και τους Αθηναίους αποτελεί αυτονόητη υποχρέωση μιας δημοτικής αρχής που έχει αποφασίσει να βρίσκεται στο επίκεντρο της ο άνθρωπος. Το αποδείξαμε φροντίζοντας στην προκήρυξη θέσεων που έγινε ήδη με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, να περιληφθούν κατά κύριο λόγο ιατροί και παραϊατρικό προσωπικό για τα δημοτικά μας ιατρεία. Η συνάντηση με τον πρόεδρο και τον γραμματέα του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου είναι μόνο η αρχή μιας συνεργασίας που είμαι βέβαιος πως θα κάνει την προσπάθεια μας ακόμα πιο αποτελεσματική προς όφελος των δημοτών μας» τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ