Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Ο Ντόναλντ Τραμπ παρέθεσε γεύμα με χάμπουργκερ από… φαστ φουντ!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ο Ντόναλντ Τραμπ παρέθεσε γεύμα με χάμπουργκερ από… φαστ φουντ!

Ούτε με τις …προτηγανισμένες πατάτες που χρειάστηκε να παραγγείλει από φαστ φουντ για να γευματίσει με τους παίκτες της πανεπιστημιακής ομάδας Clemson Tigers που τον επισκέφτηκαν στο Λευκό Οίκο, δεν έδειξε να πτοείται ο Ντόναλντ Τράμπ ο οποίος δήλωνε με… καμάρι πως ήταν «εντελώς αμερικάνικο» το φαγητό που πρόσφερε στους καλεσμένους του.

Το shutdown έκλεισε και την κουζίνα του Λ.Ο.

Η αλήθεια βέβαια είναι πως ο Αμερικανός πρόεδρος μάλλον τα βρήκε …σκούρα με τη συμμετοχή και του προσωπικού του Λευκού Οίκου στο shutdown ( τη μερική δηλ. αναστολή λειτουργίας του ομοσπονδιακού κράτους) που έχει παραλύσει το Δημόσιο Τομέα στις ΗΠΑ, μετά την απόφασή του να μην εγκρίνει κάποιες μισθοδοτικές δαπάνες.

Έτσι, παρότι ο ίδιος ο κ. Τράμπ προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις με το πλούσιο αμερικάνικο, όπως έσπευσε να το χαρακτηρίσει, γεύμα με πίτσες, χάμπουργκερ και τηγανιτές πατάτες, που παρήγγειλε, η πικρή για αυτόν αλήθεια είναι πως η απήχηση του shutdown «ταξίδεψε» σε όλο τον κόσμο, μαζί με τις φωτογραφίες στις οποίες ο ίδιος δείχνει να χαμογελά.

“Νομίζω ότι θα τους αρέσει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο θα μπορούσαμε να τους προσφέρουμε”, είπε ο Αμερικανός πρόεδρος, προκαταλαμβάνοντας τη γνώμη των παικτών της πανεπιστημιακής ομάδας που επισκέφτηκαν την προεδρική κατοικία για να γιορτάσουν τη νίκη τους στο εθνικό πρωτάθλημα.

Πλήρωσε και το λογαριασμό ο Τραμπ

Η αφθονία πάντως στο φαγητό δεν έλειψε ούτε αυτή τη φορά. Οι πλαστικές αλλά και οι χάρτινες συσκευασίες με τις σαλάτες ή τα χάμπουργκερ… κατέκλυσαν όλα τα τραπέζια.

“Έχουμε πίτσες, έχουμε 300 χάμπουργκερ, πολλές, πολλές τηγανητές πατάτες, όλα τα αγαπημένα μας φαγητά. Θέλω να δω τί θα έχει περισσέψει όταν θα φύγουμε γιατί δεν νομίζω ότι θα μείνουν πολλά”, αστειεύτηκε ο κ. Τραμπ ο οποίος βέβαια ως καλός οικοδεσπότης πλήρωσε και το λογαριασμό. Δεν παρέλειψε μάλιστα να το δηλώσει στις τηλεοπτικές κάμερες που κατέγραψαν το γεύμα.

Εκείνο ωστόσο που δεν θα μάθουμε ποτέ, είναι την αντίδραση του Ντόναλντ Τράμπ όταν τα φώτα από τις κάμερες έσβησαν και αποχώρησαν οι καλεσμένοι του…

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ