Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Παναττική στάση εργασίας της ΠΟΕΔΗΝ από τις 11.00 έως τις 15.00

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Παναττική στάση εργασίας της ΠΟΕΔΗΝ από τις 11.00 έως τις 15.00

Παναττική στάση εργασίας από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι και συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υγείας στις 11.30 έχει προκηρύξει για σήμερα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), σε ένδειξη διαμαρτυρίας – όπως τονίζεται σε χθεσινή της ανακοίνωση – για κλήση για εξέταση ανωμοτί συνδικαλιστών της Ομοσπονδίας, από το τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος.

Η κλήση αφορά την συγκέντρωση διαμαρτυρίας συνδικαλιστών της ΠΟΕΔΗΝ στις 2 Απριλίου 2018 έξω από το Μέγαρο Μαξίμου. Σύμφωνα με την Ομοσπονδία, η κλήση «έγινε για να εξεταστούν ανωμοτί στο πλαίσιο διενεργούμενης προκαταρκτικής εξέτασης με αδικήματα το μισό ποινικό κώδικα όπως διατάραξη ειρήνης, αντίστασης, σωματικές βλάβες κ.α.» και αφορά την «παροχή εξηγήσεων από τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ και την προεδρεύουσα του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός».

Παράλληλα, στην ανακοίνωση τονίζεται ότι το το τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος ενεργοποιείται για πρώτη φορά μετά την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ