Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Παρασκευόπουλος: Προσωπικά, μετά τις μολότοφ, δεν τρόμαξα με τις αφίσες για τις Πρέσπες

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Παρασκευόπουλος: Προσωπικά, μετά τις μολότοφ, δεν τρόμαξα με τις αφίσες για τις Πρέσπες

«Δεν τρόμαξα» ανέφερε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος, σε δήλωσή του σχετικά με τις αφίσες για τις Πρέσπες στη Θεσσαλονίκη.

«Πρώτα άρχισαν να μου στέλνουν υβριστικά μηνύματα (για τον νόμο Παρασκευόπουλου). Μετά απειλές.  Επεκτάθηκαν προς την οικογένειά μου. Φυλλάδες έγραψαν ότι έχω βάψει τα χέρια μου με αίμα. Ξεσήκωσαν θύματα εγκλημάτων να με θεωρούν υπεύθυνο και να τηλεφωνούν απειλώντας και δίνοντας διορίες.  Εν τω μεταξύ είχα δεχθεί μια μολότοφ και ένα βάψιμο (κόκκινο, φυσικά) στην πόρτα του γραφείου μου. Ανάλογα συνεχίζονται, άλλωστε δεν συμβαίνουν μόνο σε εμένα, σκέφτομαι π.χ. τον Αλ. Φλαμπουράρη με τα πολύ βαρύτερα», τόνισε ο κ. Παρασκευόπουλος και συνέχισε λέγοντας:

«Προσωπικά, λοιπόν, δεν τρόμαξα τώρα με τις αφίσες. Όμως, το κύριο θέμα δεν είναι ατομικό – προσωπικό. Είναι το πολιτικό, ο πολιτισμός και ιδίως το κοινωνικό. Γυρίζουμε πολύ πριν τον Μεσαίωνα στην εποχή των στιγματισμών, των κοπαδιών και των αποδιοπομπαίων τράγων. Ας κρατούμε ψηλά το κεφάλι, να δουν ότι είμαστε πάρα πολλοί.

Οι  αξίες της Δημοκρατίας θα νικήσουν».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ