Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Πειθαρχικές διαδικασίες στην ΕΡΤ λόγω… άγριου ξύλου!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Πειθαρχικές διαδικασίες στην ΕΡΤ λόγω… άγριου ξύλου!

Σε ρινγκ μετατράπηκαν χθες οι διάδρομοι του Ραδιομέγαρου της Αγίας Παρασκευής, καθώς μια συζήτηση μεταξύ δύο δημοσιογράφων του αθλητικού τμήματος, εξελίχθηκε σε άγριο καβγά με ξύλο και μπουνιές!

Οι δύο συνάδελφοι, που λέγεται ότι είχαν παλαιότερες διαφωνίες, ξεκίνησαν μια κουβέντα αρχικά σε ήπιους τόνους, η οποία γρήγορα… ξέφυγε. Αφορμή, όπως ακούστηκε, ήταν ένα βίντεο που είχε ετοιμάσει ο ένας εκ των δύο εμπλεκόμενων, το οποίο τελικά δεν έπαιξε στο δελτίο του ο άλλος.

Ο δημοσιογράφος ζήτησε τον λόγο από τον παρουσιαστή, γιατί δεν συμπεριέλαβε το βίντεο που είχε ετοιμάσει, γρήγορα τα πνεύματα οξύνθηκαν και φούντωσε ο καβγάς. Ο ένας δημοσιογράφος κινήθηκε απειλητικά εναντίον του άλλου, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στο επεισόδιο και τον χτύπησε με μπουνιές.

Στην ΕΡΤ μετέβη ασθενοφόρο και περιπολικό και οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν στο Α.Τ. Αγίας Παρασκευής, για να υποβληθούν μηνύσεις. Αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση του συμβάντος η Δημόσια Τηλεόραση εξέδωσε ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ΕΡΤ έχει λάβει πλήρη γνώση του περιστατικού που σημειώθηκε μεταξύ δύο εργαζόμενων δημοσιογράφων της εταιρείας. Οι παράμετροι του περιστατικού εξετάζονται διεξοδικώς από τα αρμόδια υπηρεσιακά όργανα της εταιρείας, ενώ έχουν ήδη κινηθεί οι απαραίτητες πειθαρχικές διαδικασίες για τη διακρίβωση των γεγονότων και τον καταλογισμό ευθυνών, όπου αυτές προκύψουν. Σε καμία περίπτωση δεν θα γίνουν ανεκτές ενέργειες, οι οποίες αντιβαίνουν τον κανονισμό της εταιρείας, την ευπρέπεια και τη συναδελφικότητα».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ