Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Περίεργος θάνατος μοντέλου του Playboy! Τι ρόλο έχει παίξει ο γιατρός;

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Περίεργος θάνατος μοντέλου του Playboy! Τι ρόλο έχει παίξει ο γιατρός;

Ένα 29χρονο μοντέλο στη Ρωσία, η Τζάνα Ρασκάζοβα (Janna Rasskazova), έχασε τη ζωή της αφού κατέρρευσε στο σπίτι της στην Μόσχα, σύμφωνα με όσα είπε ένας φίλο της που ήταν μαζί της εκείνη τη στιγμή.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail το πρώην μοντέλο πάρταρε για «αρκετές ημέρες» και μετά κάλεσε έναν γιατρό από ιδιωτική κλινική για να την επισκεφθεί στο σπίτι της και να της κάνει μια θεραπεία. Ο Αλεξάντερ είπε πως το πρώην μοντέλο Playboy στη συνέχεια κοιμήθηκε και ο γιατρός έφυγε λέγοντας να μην αφήσουν την Τζάνα μόνη της στο σπίτι.

“Κλειδί” ο γιατρός και τα φάρμακα

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Moskovsky Komsomolets», ο Αλεξάντερ την ξύπνησε λίγο αργότερα, διαπιστώνοντας πως «ανέπνεε με έναν πολύ περίεργο τρόπο». Το μοντέλο σηκώθηκε, πήγε στην κουζίνα αλλά άρχισε να πνίγεται και τελικά πέθανε μπροστά στους φίλους της, οι οποίοι κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο. Τα ρωσικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι γιατροί φοβούνται ότι ένα «φάρμακο που δεν συμβάδιζε με την θεραπεία της» μπορεί να προκάλεσε τον θάνατό της. Οι Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό των αιτιών που οδήγησαν στο θάνατό της.

Η Ρασκάζοβα είχε γεννηθεί στην πόλη Kyiv και είχε υπάρξει Playmate του μήνα στο περιοδικό Playboy, ενώ έκανε φωτογραφήσει και για το FHM. Επίσης, ήταν δημοφιλής DJ στη Ρωσία.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ