Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Προσφυγή Κοτζιά στη δικαιοσύνη! Στα άκρα η κόντρα με τον Πάνο Καμμένο

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Προσφυγή Κοτζιά στη δικαιοσύνη! Στα άκρα η κόντρα με τον Πάνο Καμμένο

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει το ΠΡΑΤΤΩ, του οποίου ηγείται ο Νίκος Κοτζιάς. Αφορμή είναι σύμφωνα με την προσφυγή οι μεθοδεύσεις που “αποσκοπούν στην αποτροπή της επικύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών από την Βουλή”.

Επίσης ο Νίκος Κοτζιάς, τονίζει ότι η προσφυγή είναι η συνέχεια «μετά από τις δύο μηνυτήριες αναφορές που έχουν ήδη κατατεθεί στην Εισαγγελία για παράνομες και ακραίες πρακτικές σε βάρος του. Πρακτικές άκρως προσβλητικές για την τιμή, την υπόληψη και την προσωπικότητά του».

Η προσφυγή στη Δικαιοσύνη είναι πράξη προάσπισης της δημοκρατίας από εκείνους που θέλουν να την φθείρουν» αναφέρει το ΠΡΑΤΤΩ και καταλήγει: «Με τη μήνυση που κατατίθεται, παρέχεται η δυνατότητα στον κύριο Καμμένο να αποδείξει ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης τις εν γνώσει του συκοφαντίες, ύβρεις και ψέματά του. Θα καταφανεί δε, αν ο εν λόγω κύριος είναι ο «Εθνικός ψεύτης» και ένας κοινός συκοφάντης».

Μέσω της κίνησης ΠΡΑΤΤΩ, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, έκλεισε ξεκάθαρα το… μάτι στον ΣΥΡΙΖΑ για τις επερχόμενες εκλογές, παρά το πρόσφατο “διαζύγιο”. Στην επίσημη ανακοίνωση, ωστόσο, η κίνηση της οποίας ηγείται ο κ. Κοτζιάς έγινε και σφοδρή επίθεση στον πρώην υπουργό Άμυνας.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Η ηγεσία των ΑΝΕΛ ήταν ένας εν δυνάμει, και για ένα μέρος των απαιτήσεων της αντιμνημονιακής μάχης, σύμμαχος στη Σωτηρία, ήταν όμως ξένη ως προς μια κυβέρνηση αριστεράς.

Τι απάντησε ο Καμμένος

Ο αρχηγός των ΑΝΕΛ, λοιπόν, με ανάρτησή του την ίδια ημέρα στο Twitter έκανε ένα λογοπαίγνιο με το… όνομα της κίνησης ΠΡΑΤΤΩ, αφήνοντας προφανείς αιχμές για χρηματισμούς, τονίζοντας:

“ΕΙΣ-ΠΡΑΤΤΩ… Ρήμα αναφερόμενο ενίοτε στο εσωτερικό και συχνά μετά το 2017 στο εξωτερικό

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ