Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Πόλεμος ανακοινώσεων από Κούγια και Μελισσανίδη!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Πόλεμος ανακοινώσεων από Κούγια και Μελισσανίδη!

Μετά τις συνεχόμενες αναφορές του ιδιοκτήτη της ΑΕΛ Αλέξη Κούγια στην «Ένωση» και στον Δημήτρη Μελισσανίδη τις οποίες έγραψε νωρίτερα το dikastiko.gr και με αφορμή τη δήλωση στην οποία χαρακτήρισε «μαϊμού» το περσινό πρωτάθλημα, η ΠΑΕ ΑΕΚ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον γνωστό νομικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ούτε ασχολήθηκε ποτέ, ούτε σκοπεύει να ασχοληθεί με τον πλέον γραφικό παράγοντα του ελληνικού ποδοσφαίρου.  Ο φαντασιομανής Αλέξης Κούγιας, ο οποίος εξυπηρετώντας τα κατά περιόδους αφεντικά του, εδώ και ένα χρόνο δεν κάνει τίποτα άλλο από το να κατηγορεί την ΑΕΚ και τους ανθρώπους της εξυφαίνοντας σενάρια επιστημονικής φαντασίας, για μία ακόμα φορά έπιασε στο στόμα του την ομάδα μας χαρακτηρίζοντας “μαϊμού” το περσινό μας πρωτάθλημα.  Μαϊμού με ειδικότητα στις κωλοτούμπες είναι ο ίδιος και το γνωρίζει όλη η Ελλάδα». 

Από την πλευρά του ο Αλέξης Κούγιας ανταπάντησε άμεσα:

“Διάβασα την επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΚ και στενοχωρούμαι, γιατί έχει φτάσει σε τέτοιο χαμηλό επίπεδο το διοικητικό και ιδιοκτησιακό περιβάλλον που να γράφουν τις επίσημες ανακοινώσεις τους αυτοί που έγραφαν και τις ανακοινώσεις της Ηλιούπολης τις εποχές του Koriopolis. Όσους κατήγγειλα και μετά από χρόνια ήταν κατηγορούμενοι στα διάφορα Koriopolis,  έγραφαν ακριβώς τις ίδιες ανακοινώσεις σαν αυτή που έγραψε σήμερα η ΑΕΚ, για να μου απαντήσει. Άντε παιδιά, έρχονται και τα δικά σας Κoriopolis. Πάντα έτσι γίνεται και μετά έρχεστε στο Πόρτο Χέλι με τα παιδάκια σας και τις συμπαθέστατες συζύγους σας και παρακαλάτε, για να σας βοηθήσω στο δικαστήριο, γνωρίζοντας πως είμαι καλός άνθρωπος και δε μπορώ να βάλω κανέναν στη φυλακή. Κρίμα ρε ΑΕΚτζήδες, πού σας κατάντησε ο Δημητράκης και ο Γιαννάκης το καλό παιδί. Μακάρι να γίνει το γήπεδο γιατί όλα τα άλλα είναι πολύ χάλια”.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ