Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Ρωξάνη Μπέη: Για να δώσουμε ξανά τη χαμένη αίγλη στην πόλη μας!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ρωξάνη Μπέη: Για να δώσουμε ξανά τη χαμένη αίγλη στην πόλη μας!

Ο χρόνος που απαιτεί το επάγγελμα του δικηγόρου δε μας αφήνει πολλά περιθώρια για άλλα πράγματα.

Γράφει η νομικός Ρωξάνη Μπέη*

Οι επισκέψεις στις αίθουσες των δικαστηρίων όσο και στους χώρους των δημόσιων υπηρεσιών και εν γένει των δημόσιων φορέων, μας αναγκάζουν να περνάμε τον περισσότερο χρόνο μας τριγυρίζοντας σε όλη την Αθήνα.

Όμως, όταν πραγματικά αγαπάς το μέρος που μένεις, μια βόλτα σε αυτό σε αναζωογονεί. Κι εγώ την Αθήνα την αγαπάω, γιατί ζω εδώ από όταν γεννήθηκα.

Παρόλο που στην εποχή μας η ενασχόληση με τα κοινά είναι δαιμονοποιημένη, η αγάπη που μου μετέδωσε ο πατέρας μου (Δημήτρης Μπέης) για το δήμο της Αθήνας σε συνδυασμό με τη βαθιά μου επιθυμία να ανακτηθεί η χαμένη αίγλη της πόλης μας, με ώθησαν να θέσω υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος για τον δήμο της Αθήνας στο πλευρό του Παύλου Γερουλάνου.

Πιστεύω στη συλλογική δράση, στην αλληλεγγύη, στον εθελοντισμό και στην αξία της γειτονιάς. Ο εκσυγχρονισμός της πόλης δε μπορεί παρά να έχει ως αφετηρία τη γειτονία που ζούμε και το δρόμο που περπατάμε καθημερινά για να πάμε στις δουλειές μας.

Αυτή την αλλαγή, μπορούμε να την κάνουμε μαζί.

*Ρωξάνη Μπέη (- Καραμπότσου) του Δημητρίου Μπέη (πρώην Δημάρχου Αθηναίων) – Νομικός, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στην Αθήνα με το συνδυασμό «Αθήνα είσαι εσύ» του Παύλου Γερουλάνου

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ