Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Σάλος για το δάνειο των 100.000 € του Παύλου Πολάκη!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Σάλος για το δάνειο των 100.000 € του Παύλου Πολάκη!

Σε ανοιχτό πόλεμο βρίσκεται ο Παύλος Πολάκης με τα ΜΜΕ, με ένα νέο σοβαρό επεισόδιο να ξεσπά με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», που αποκάλυψε το δάνειο των 100.000 ευρώ το οποίο πήρε ο αναπληρωτής υπουργός από την Attica Bank.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο κ. Πολάκης πήρε πριν από μόλις μερικές ημέρες καταναλωτικό δάνειο ύψους 100.000 ευρώ, βάζοντας σε δεύτερη υποθήκη το σπίτι του στα Σφακιά. Το δάνειο είναι σπαστό -ένα 70.000 και άλλο ένα 30.000 ευρώ-, και προκαλεί ερωτήματα όχι μόνο επειδή δόθηκε από τη γνωστή -σύμφωνα με την αντιπολίτευση- για τα… φιλοσυριζαϊκά αισθήματά της Attica Bank, αλλά και λόγω των ευνοϊκών όρων αποπληρωμής σε βάθος δεκαπενταετίας.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας  «σήκωσε το γάντι» απαντώντας στην εφημερίδα μέσω μιας μακροσκελέστατης ανάρτησης στα social media.

Αφού πρώτα παραδέχθηκε ότι έλαβε το δάνειο, υποστήριξε πως η αξία του σπιτιού υπερκαλύπτει την αξία του δανεισμού. Προσθέτει, μάλιστα, ότι δανείστηκε για να καλύψει τις ανάγκες του «πολιτικού και οικογενειακού βίου του».

Αίσθηση, μάλιστα, προκαλεί ο ισχυρισμός του ότι ως χειρουργός-εντατικολόγος έβγαζε τα «διπλάσια και τριπλάσια» εισοδήματα από ό,τι σήμερα, δηλαδή -αν αναλογιστεί κανείς ότι ο μισθός του υπουργού είναι 7.000 ευρώ- έβγαζε 14.000 ή 21.000 ευρώ! Δεν παρέλειψε φυσικά να αφήσει αιχμές και κατά των δανεισμών της εφημερίδας, αλλά και της Μαρέβας Μητσοτάκη.

Το «Πρώτο Θέμα» απάντησε με σκληρή γλώσσα, υποστηρίζοντας πως ο κ. Πολάκης κατάφερε να δανειστεί, σε αντιδιαστολή με τους υπόλοιπους Eλληνες, και επισημαίνοντας τον μισθό των 7.000 που λαμβάνει ως μέλος του υπουργικού συμβουλίου. Στην κόντρα παρενέβη και το Ποτάμι, καλώντας τον κ. Πολάκη να απολογηθεί.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ