Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Σοκ στις φυλακές Κορυδαλλού: Αυτοκτόνησε εξωτερικός φρουρός

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Σοκ στις φυλακές Κορυδαλλού: Αυτοκτόνησε εξωτερικός φρουρός eurokinissi

Ένας εξωτερικός φρουρός των φυλακών Κορυδαλλού, ηλικίας 50 ετών αυτοκτόνησε με το όπλο του μέσα στο γραφείο στην υπηρεσία του, σήμερα στις 9 το πρωί. Ο υπάλληλος, ο οποίος έχαιρε εκτιμήσεως μεταξύ των συναδέλφων του, εργαζόταν στις φυλακές ως εξωτερικός φρουρός και ασκούσε τα καθήκοντά του στη γραμματεία της υπηρεσίας καθώς ήταν εξαιρετικά ικανός με τα οικονομικά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 50χρονος υπάλληλος βρισκόταν σε άδεια και επέστρεψε το πρωί στο γραφείο του λέγοντας στους συναδέλφους του ότι γύρισε για να κάνει μια δουλειά. Μπήκε στο γραφείο του δίπλα στη γραμματεία και ξαφνικά ακούστηκε ένας πυροβολισμός. Οι συνάδελφοί του από γραμματεία που βρίσκεται ακριβώς δίπλα, οι οποίοι έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει τον βρήκαν αιμόφυρτο.

«Δεν το πιστεύω»

Ο 50χρονος ήταν εξαιρετικά αγαπητός στον κοινωνικό του περίγυρο καθώς ήταν πρόσωπο με μεγάλη κοινωνική δραστηριότητα, ασχολούνταν με τους παραδοσιακούς χορούς και ήταν άνθρωπος της εκκλησίας. Ήταν παντρεμένος και είχε δυο ανήλικα παιδιά: «Αν μου έλεγες πως υπάρχει κίνδυνος να αυτοκτονήσουν 10 άτομα , θα σου έλεγα πως ο συγκεκριμένος θα έμπαινε δέκατος στη σειρά. Αν δεν το έβλεπα δε θα το πίστευα», περιγράφει σοκαρισμένος άνθρωπος που γνωρίζει καλά και την υπηρεσία και τον συγκεκριμένο εξωτερικό φρουρό.

Ήδη η σήμανση ασχολείται με την υπόθεση ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν βρέθηκε στο γραφείο του κάποιοι σημείωμα που εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησα σε αυτή την πράξη.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ