Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Σοκ στο Νέο Κόσμο! Στο κενό από τον 5ο όροφο μητέρα με το 4χρονο κοριτσάκι της

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Σοκ στο Νέο Κόσμο! Στο κενό από τον 5ο όροφο μητέρα με το 4χρονο κοριτσάκι της

Δεκάδες περαστικοί «πάγωσαν» χθες το απόγευμα στο Νέο Κόσμο, όταν μπροστά στα μάτια τους εκτυλίχθηκε μια απίστευτη τραγωδία με θύμα ένα κοριτσάκι μόλις 4 χρόνων που πέταξε από το μπαλκόνι η ίδια του η μητέρα, για να το ακολουθήσει δευτερόλεπτα μετά στον θάνατο με τον ίδιο τρόπο!

Το οικογενειακό δράμα εκτυλίχθηκε στην οδό Προκοπίου Κατσαντώνη, όταν η μητέρα βγήκε στο μπαλκόνι του πέμπτου ορόφου λίγο πριν από τις 4.30΄ το απόγευμα, κρατώντας στην αγκαλιά της την μικρή Έφη. Στην γειτονιά, όλοι γνώριζαν πως τελευταία αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ίσως από επιλοχία κατάθλιψη που εκδηλώθηκε μετά τον τοκετό. Γι’ αυτό, μόλις την είδε μια γειτόνισσα που επέστρεφε από το σχολείο μαζί με τα ανήλικα παιδιά της, κατάλαβε πως κάτι κακό θα συνέβαινε.

“Πες μου τι πρόβλημα έχεις; Άσε με να σε βοηθήσω, μπορώ, άσε κάτω το κοριτσάκι σου”, άρχισε να της φωνάζει.

Όμως, η 46χρονη γυναίκα δεν άκουγε και συνέχιζε σαν υπνωτισμένη να κρατά στην αγκαλιά της το κοριτσάκι, το οποίο φαίνεται πως ένιωσε ότι θα του κάνει κακό και φώναζε σπαραχτικά τον πατέρα της που, την ίδια στιγμή ανέβαινε τρέχοντας στο διαμέρισμα προσπαθώντας να προλάβει το δράμα που φαινόταν ότι θα ξεσπούσε.

Ξαφνικά, η 46χρονη προέταξε τα χέρια της και άφησε το παιδί να πέσει στο κενό! Η γειτόνισσα που παρακολουθούσε έντρομη την ανατριχιαστική σκηνή κάλυψε τα μάτια των παιδιών της για να μην δουν το άτυχο κοριτσάκι να πέφτει στο κενό, ενώ ταυτόχρονα φώναζε στην γυναίκα για να την αποτρέψει να κάνει και εκείνη «σάλτο μορτάλε». Ωστόσο, η 46χρονη ανέβηκε σε μια καρέκλα, καθώς η κουπαστή του μπαλονιού είχε προέκταση για την προστασία του παιδιού σαν από τραγική ειρωνεία και έκανε βουτιά θανάτου πέφτοντας στο πεζοδρόμιο, σχεδόν δίπλα στο παιδί της!

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρα και περιπολικά, όμως ήταν πια αργά. Το 4χρονο αγγελούδι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων έχοντας σφυγμό, ωστόσο στάθηκε αδύνατο να κρατηθεί στη ζωή, παρά τις απελπισμένες προσπάθειες των γιατρών.

Τραγική φιγούρα ο σύζυγος της γυναίκας και πατέρας του άτυχου παιδιού. Την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι από τη δουλειά ήταν η στιγμή που η σύζυγός του είχε βγει στο μπαλκόνι, με τη μικρούλα Έφη στην αγκαλιά της. Σε κατάσταση πανικού προσπαθούσε να ανοίξει την πόρτα του διαμερίσματος, στον 5ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Προκοπίου Κατσαντώνη, αλλά ήταν κλειδωμένη από μέσα με σύρτη.

Ο άνδρας έδωσε ήδη μια πρώτη κατάθεση στην αστυνομία. Όμως τα όσα είπε δεν ήταν ικανά να ρίξουν φως στο σκοτάδι γύρω από την τραγωδία. Η σύζυγός του, είπε, δεν είχε δείξει σημάδια ψυχολογικών προβλημάτων. Υπήρξαν, είπε, διαστήματα που ήταν κλεισμένη στον εαυτό της, αλλά ποτέ δεν του πήγε το μυαλό πως θα μπορούσε να αυτοκτονήσει, παίρνοντας μαζί της στο θάνατο και το 4χρονο κοριτσάκι της. Σημείωσε ότι στη μεταξύ τους σχέση, δεν υπήρχαν προβλήματα.

Συγκλονιστική μαρτυρία

Η αδιανόητη τραγωδία έγινε μπροστά στα μάτια μιας γυναίκας, που μένει κοντά στο σπίτι της οικογένειας και των δυο παιδιών της. Έτυχε, την ώρα που η 40χρονη είχε βγει στο μπαλκόνι με το παιδί στα χέρια, να περνούν από κάτω. Τα όσα είπε, περιγράφοντας τις τελευταίες δραματικές στιγμές πριν η μητέρα πέσει στο κενό, μπορούν να λυγίσουν ακόμη και τον πιο σκληρό άνθρωπο.

«Άκουσα φωνές μωρού και κλάματα και γύρισα επάνω και είδα να κρατάει το μωρό έξω από τα κάγκελα. Σάστισα. Λέω, τι κάνετε;, αλλά δεν μου μίλαγε». «Σας παρακαλώ, πείτε μου τι κάνετε;», επέμεινε η αυτόπτης μάρτυρας να ρωτά τη γυναίκα. «Εσείς τι θέλετε;» της απάντησε. «Το μωρό φώναζε θέλω τον μπαμπά μου».

Γιατί έχετε το παιδάκι έξω από τα κάγκελα» συνέχισε η γυναίκα να ρωτά τη νεαρή μητέρα. «Βγάλετε τα γυαλιά, δεν βλέπετε καλά, δεν το έχω έξω από τα κάγκελα» της απάντησε. Όμως η μάρτυρας επέμεινε: «Μα βλέπω εσάς, τα πόδια σας είναι μέσα από τα κάγκελα και το κορμάκι του παιδιού είναι απ’ έξω».

Μη μπορώντας να πιστέψει τα όσα έβλεπε, η μάρτυρας στράφηκε στον μεγάλο της γιο. Τον ρώτησε αν κι εκείνος έβλεπε πως το κοριτσάκι ήταν έξω από τα κάγκελα, στο κενό. «Ναι μαμά» της απάντησε. Κι εκείνη την ώρα, η αυτόχειρας πέταξε το παιδί της από το μπαλκόνι του 5ου ορόφου στο κενό.

Ενστικτωδώς, η μάρτυρας γύρισε να καλύψει τα μάτια της μικρής της κόρης για να μη δει το παιδί να πέφτει από τον 5ο. Δεν πρόλαβε όμως να κάνει το ίδιο και με τον γιο της. Άρχισε να φωνάζει και αστραπιαία απομάκρυνε τα παιδιά της για μη δουν περισσότερα. Τότε ήταν που είδε τη γυναίκα στο μπαλκόνι με το ένα πόδι έξω από τα κάγκελα.

«Σε παρακαλώ μην το κάνεις! Μην πηδήξεις» λέει με τη φωνή της να σπάει από τους λυγμούς. Την παρακαλούσε, της ζητούσε να της πει τι μπορεί να κάνει για να τη βοηθήσει. «Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα εσύ» ήταν οι τελευταίες λέξεις της γυναίκας πριν αυτοκτονήσει. Αμέσως μετά, πήδηξε κι εκείνη στο κενό.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ