Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Στη Δικαιοσύνη στέλνει τον Δήμο Λαμιέων οδηγός δικύκλου που δέχθηκε επίθεση από αγέλη σκύλων

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Στη Δικαιοσύνη στέλνει τον Δήμο Λαμιέων οδηγός δικύκλου που δέχθηκε επίθεση από αγέλη σκύλων

Μήνυση σε βάρος των υπευθύνων του Δήμου Λαμιέων κατέθεσε οδηγός του δικύκλου, που δέχθηκε επίθεση από αγέλη αδέσποτων σκύλων, την ώρα που μαζί με το ανήλικο κοριτσάκι του διένυε την Λεωφόρο Δημοκρατίας στη Λαμία, στις 6 Νοεμβρίου.

Μετά το σοκαριστικό για τον ίδιο και το παιδί του περιστατικό, όπως αναφέρει το Lamianow, ο 42χρονος πατέρας, υπέβαλε μήνυση κατά παντός υπευθύνου στον Δήμο, ζητώντας την ποινική δίωξη των υπευθύνων.

Στην μηνυτήρια αναφορά του, το θύμα, περιγράφει την επίθεση από αδέσποτους σκύλους που πετάχτηκαν ξαφνικά μπροστά στο δίκυκλο, στο οποίο επέβαινε ο ίδιος με την 6χρονη κόρη του, καθώς και τα τραύματα που τον οδήγησαν στο Νοσοκομείο για τριήμερη νοσηλεία.

Όπως σημειώνει, στην μήνυση που κατέθεσε, λόγω κακώσεων στο κρανίο και το πρόσωπο, κάταγμα στα πλευρά, κάταγμα ζυγωματικών και οστών άνω γνάθου, ο ίδιος παρέμεινε  στο Νοσοκομείο για τρεις μέρες.

«Επειδή ο Δήμος Λαμιέων έπρεπε με τα όργανα του να έχει πράξει τα δέοντα για την επίβλεψη και την ασφάλειά μας αλλά και όλων των πολιτών από τα αδέσποτα ζώα, αλλά τουναντίον δεν έλαβε επ’ ουδενί τα προσήκοντα και ενδεδειγμένα μέτρα για να αποτρέψει τις ως άνω σωματικές βλάβες του πρώτου εξ’ υμών και της κόρης μας αφού από αμέλεια δεν προέβη στις απαραίτητες ενέργειες για να εποπτεύσει, να διαχειριστεί και να ελέγξει τα αδέσποτα σκυλιά με τις ως άνω συνέπειες…» αναφέρει ο 42χρονος στην μήνυση του, καταλήγοντας «για τους λόγους αυτούς ζητώ την ποινική δίωξη των υπευθύνων για τα ως άνω αδικήματα και όσων άλλων ανακύψουν που θα προκύψουν από την έρευνα σας και την υποδειγματική ποινικής τους τιμωρίας».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ